Колку често пешачите на Водно?

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
До сеа, до моиве 24 години само еднаш и тоа бев приморана од страна на средношкоскиот колектив...неам време (добра исприка), а и кој ќе се пентери до горе јазик по земја ќе ми се влече кога ке стигнам :)

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Искрено, не сум бил едно 5-6 години..

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Не сум бил скоро пола година:smir:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Секој ден од дома (тафт 1 ) до крст пешанка пред да се стопли асално времево за на кеј да се трча ;)

Нема боље филинг од лежење во тревата горе кај крстот и ладно пролетно ветре да те лади (нели пошто ке се препотиш 200 пати дур се испентариш до горе хаха) :oeoeoe:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Не пешачам баш често.Ко помала повеќе одев,сега оваа година само еднаш дали бев и не си поминав баш најубаво.
Ако имам друштво би одела почесто,зошто да не.:smir:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Пред две години пешачев секоја сабота со друштво..
И тогаш ставив ADSL.
Па сега, ретко, еднаш во неколку месеци, онака, од разонода.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Не пешачам баш често.Ко помала повеќе одев,сега оваа година само еднаш дали бев и не си поминав баш најубаво.
Ако имам друштво би одела почесто,зошто да не.:smir:
Како бе не си помина баш најубаво, да не се десеше тоа тој ден, сега сеуште ќе бевме под ,,робје,, :nesum: [ме сфати ваљда што сакам да кажам].

Иначе и јас немам некоја навика да бешачам на Водно, повеќе преферирам на кеј :toe:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Не доволно.Инаку ми преставува огромна сатисфакција пешачењето и воедно освојување на Крстот.Треба да се активирам повторно на тој план:pipi:

bobi_93

Македонија
Член од
11 август 2008
Мислења
652
Поени од реакции
9
Одам скоро секоја недела

T

theTinule

Гостин
Абе не сум била од 1 Мај...хахаха... :)
Ретко да се собреме само за пешачење...иако сме сите од црниче и пржино и блиску ни е..ц...мрзи големи...
порано одев со братучедка ми до врв или до детското(зависи кога како) ама сега не сум била од лани можда...треба да се отиде :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Бев еднаш пред 2-3 месеци и се зареков дека веќе никогаш повеќе нема да одам. Пешки. Ми идеше да се расплачам, ќе умрев од замор.

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Пролетно време скоро секоја сабота. Да не претерам еве 2 пати месечно!
Еднаш идеме у цело лето! Сите се по одмори ваму таму! Есен И тогаш еднаш двапати коа е убаво времето а у зима! НЕ:nenene: !
Иначе убава рекреација е тоа!
Иначе само 2 пати сум била до крст! Повеќе сакам до средно!
Повеќе идам како за забава со пријателите отколку за рекреација! :toe:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
тренингот пешачење на водно го правам еднаш на секои пет години. Мислам дека тоа е доволно а и премногу сепак да не се форсира:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom