Колку странски јазици знаете?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
angliski i francuski po malce ama zaboraiv poso ne ucam u sredno

Член од
7 април 2007
Мислења
91
Поени од реакции
0
Imam 15 godini a veke znam tri jazici- portugalski germanbski (kako vtor majcin jazik) i anglisski.Ich mochte dir sagt etwas. Moglich das ist Uberraschung Ich habe 14 und Ich weiße 3 spachenausvahlen. Aber, wir nicht Makedonien,Serbiien-Croaten,Bosnian, Bulgarien,Croaten calcullen.

S

sweetoxic

Гостин
e pa od jazici, angliskiot mi e kako vtor majcin jazik, vo posledno vreme i polesno mi e da objasnam na angliski, a inaku i malku germanski zs go ucam u skolo 4 god, grcki-dosta dobro (idam na kurs i sum 3ti stepen), spanski, portugalski i nekoi od balkanskive

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
zboruvam tecno angliski,germanski,i spanski.sega na red e italijanskiot

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
па јас италјански и шпански знам а англиски знам но не колку со треба треба да учам уште

J

JohnnyMass

Гостин
Ја доста многу го усовршив англискиот така да сега сум тата-мата и го подучувам брат ми за испитот по англиски.Хехее
Француски разбирам ама не ме бива ни да бекнам...
Турски почнав да учам лани онака самоуко со речник ама не бива работата тежок изговор.
Сега сум во филм да научам чешки па ќе видиме што ќе испадне.
Иначе заборавив да споменам ептен добро си го знам и српскиот, а бугарскиот ништо не го разбирам.:smir:

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
3-4 milioni gi znam. Po ime.

Член од
11 јули 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
studiram angliski i germanski i dvata gi zboruvam super,znam i malku grchki ali ushte treba uchenje

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Angliski i malku franscuski

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Англискот го знам убаво додека францускиот многу малку :tapp:
иначе човек учи додека е жив :wink:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Ucam vo Germanska paralelka taka da germanskiot mi e prv jazik,isto angliskiot go znam perfektno.Idev malku na kurs grcki ama znam mnogu malku(samo pravilata za citanje i zborovi).Definitivno moram da go izucam najubavoit jazik Italijanskiot,znam po nesto ama sakam da go izucam perfektno.Znam i pomalku spanski...Tolku

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Англиски зборувам одлично, француски и шпански доста добро, а сега ќе идам на италијански...Тоа е се народе!:toe:

F

fantomX

Гостин
англиски, германски и балканскиве(српски, хрватски(не дека многу се разликува од српскиот, ама..., и по малку бугарски

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Angliski i Germanski po malku Spanski i zelba za Italijanski:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom