Колку странски јазици знаете?

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Angliski, Francuski ama ne taka dobro kako angliski, sepak solidno :)
I pochnav da ucham ruski, pa ne ide losho :)))

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Angliski, Ruski, Slovenski, Bugarski (srpski, hrvatski, bosanski ne gi spominjam) :)

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Abe rabotava e ko bratuchetka mi so vika : znam da zboram po ohridski, kumanovski... :)))))

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
Англиски и Француски! :star:

Член од
9 мај 2006
Мислења
144
Поени од реакции
0
англиски,германски,српски и итаљански

S

Sith_Lord

Гостин
Angliski znam podobro od Makedonski, a znam i ein bisschen Deutsch. Za komsiskive jazici se podrazbira, neli? :sport1:​

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Angliski, Germanski, malku spanski (od seriite :icon_lol: ), i srpko-harvatski.

Worf

Leader of the High Council
Член од
1 мај 2006
Мислења
413
Поени од реакции
4
Англиски и српски ми се како мајчини (всушност прво имам прозборено српски, а после македонски затоа и ми е како мајчин), овие ги разбирам ама не ги зборувам: бугарски, руски, полски 50%, шпански, италијански, германски прв степен (разбирам 25% ама не знам на се да вратам).

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
makedonski,srpski,bugarski,spanski,angliski i germaski (po malku se snaogam) za dzabe ucev tolku vreme u skolo.i sea sakam od septemvri da pocnam italijanski ali i grckiot me vlece

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Pa angliski normalno francuski ucev ama epten malku znam spasnki srpski i sea ke pocnam i italijanski da ucam

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Англискиот добро ми оди,германски по некоја реченица знам да сврзам,грчки исто така,старогрчки и француски сега почнувам годинава да учам.Шпански малку од ТВ и многу сакам да научам италијански.

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11
Angliski,Srpski,bugarski, germanski razbiram po malku,spanski po malku (da izgledam uste nekoja serija ke podnaucam uste malku:icon_lol:), makedonski po malku:icon_lol:, a najubavo tikveski lafam

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Француски и Англиски, разбирам Српски, Хрватски, Бугарски...ама не дај боже да пробам да одговорам...

Kajgana Shop

На врв Bottom