Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

M

Muranyi

Гостин
Другар не сум дете и ако толку те интересира само таа ми го пушеше а јас ја држев за репче и го одредував ритмот така да не ти држи вода муабетов . :D
Евентуално ако си имал среќа да доживееш deep throat,ќе ти признаам дека си имал секс и дека не си повеќе невин.Бива?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.461
Поени од реакции
11.391
орален секс, секогаш и секаде :)
па као што ние сакаме некој да ни пружи оралка така и вие, еве да појдеме од ова :)
лично јас знам да се запалам додека лижам исто сакам така кога абе фјгнрјгрјгјрји кај ја видов темава ми се присака
ми одлетаа мислите :rolleyes:

Ivicamk

Count Grishnackh
Член од
25 ноември 2009
Мислења
61
Поени од реакции
28
Фетиш ми е (братучед :) ). Ол џоукс асајд, јас обожавам, но не секоја сака, ме имаат лошо стиснато нозе ко клешти дека скокоткало.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Се би јебо , ал не би лизо
јер је пичка, крај гузица близо.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Вака љубопитна сум за едно прашање па сакам да слушнам одговори од машкиот пол :)
Зошто сакате да ја лижете женската вагина, и ако не , зошто не :) Немој да ме сфатите погрешно ,it is very much appreciated , меѓутоа што има во ова за вас.
Оти ми прави голем ќеиф да ја лижам, да ја ебам со јазикот и да чувствувам како се влажни, слатко ми е бе! Затоа. Обожавам да си лижам! А, и она ужива.
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 22:54 ---
Таму кај што го пикам куро, НЕ ЛИЖАМ.
Стара школа хехехехе

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Пошо е интересно да ја удовољаваш, пошто очекуем да возврати и најважно се осеќам јако коа ме фали колку добар сум бил.
Иначе грдо е, мучно е, нула hard-on и имаш уста пуна измешана потои и пуси џусои.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
68
Поени од реакции
36
Таму кај што го пикам куро, НЕ ЛИЖАМ.[/quo
Пошо е интересно да ја удовољаваш, пошто очекуем да возврати и најважно се осеќам јако коа ме фали колку добар сум бил.
Иначе грдо е, мучно е, нула hard-on и имаш уста пуна измешана потои и пуси џусои.
ова е правиот одговор
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 00:20 ---
нема боље од оралка,јако е оралка и да пружаш и да добиваш

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Вака љубопитна сум за едно прашање па сакам да слушнам одговори од машкиот пол :)
Зошто сакате да ја лижете женската вагина, и ако не , зошто не :) Немој да ме сфатите погрешно ,it is very much appreciated , меѓутоа што има во ова за вас.
Кога лижеш п*чка испушташ лиги кои остануваат на нејзе а кога ќе го стааваш к*рот влага како подмачкан.
Ист е филингот и кога женско го п*ши.
Ми потекоа лиги отидов да си поиграме со жена ми.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Таму кај што го пикам куро, НЕ ЛИЖАМ.
Ти по динчињата беше. Епа пробај со динче ама внимавај - прво лижи а после ставај

На темата:
Слатки сте бе девојчиња (нормално, не баш сите :cautious:) , така од внатре ни доаѓа да ви излижиме цели како лижавче и не само пичето, цели во пакет... башка, доживљај е кога гледаме како се виткате како змии за време на шмучкањето, некаков его алфа доживљај изгледа што ни мава на сексуална потенција и нагон, нешто како оргазам ама другчии \m/

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Кога лижеш п*чка испушташ лиги кои остануваат на нејзе а кога ќе го стааваш к*рот влага како подмачкан.
Ист е филингот и кога женско го п*ши.
Ми потекоа лиги отидов да си поиграме со жена ми.
Доста не лажи женати гарант е легната утре сабајле е на работа :D
шала малце

Он:
Абе тамбурчињата, клиторисчињата ви ги растураме се дрецкате од земи, драпате, мавате, кините чаршави, стегате, гребајци, мавањци, дупки од нокти во душеци... Се што е во наша моќ за да ви удоволиме.

:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom