Колку пати можете да имате секс едно по друго?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кандид може да се реферира уште како оптимизам според Волтер што кажува за момчето Кандид и неговиот оптимизам на почетокот.
Ако одиме според некоја граматичка логика тогаш Кандида би му дошло како женски оптимизам.
Судејќи според тоа дека овде се разговара за повеќекратни свршување по 6-7 или пак 13 пати, мислам дека името Кандида совршено одговара за оптимизот на една девојка пред да го запознае суровиот свет на мажите.

Слично како и во плотот на книгата кога Кандид ќе ги исмејува саркастично и цинично религијата, општеството и сите работи кои ќе ги искуси во реалниот свет, така и овде девојките кои веќе на големо се запознаени со мажите потсмешливо и саркастично се однесуваат на темава.
Мислам дека Кандида е одличен избор.
Дали, бидејќи Волтер е дел од просветителите, значи дека Кандидата, всушност е еден вид критика на религиозната догма т.е. на размножувањето најконкретно?

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573
абе дркане и ебане незнам со мешате поими
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 20:51 ---
i koj e toj red u pm
znaci imas odnos odis se tusiras
fala bogu
prajs edna pijacka so da e
kkao mislite vie
svrsuvas i pocnuvas druga
partija odma gluposti
a za tie sto nemozat od dve partii poveke
jbg
ne e hidraulik se si ima svoi momenti

Член од
4 ноември 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
Го прочитав првиот пост и незнам батево дали ке види, али не да излезе дека се фалам или било што него едноставно ке ти речам дека во првите месеци со девојката коа имав секс можев од 8 до 9 пати да стигнам едно по друго али пази ти кажувам толку сум успеал само на 2 пати, и тоа коа сум не сум имал однос или не сум мастурбирал повеке од 2-3 недели али кога и да направив 3+ тоа другиот ден кога ке добијам ерекција имав болки, и да ти кажам право после 3/4 пат не беше интересно, едноставно не е слатко ;). Али тоа беше во првите месеци сеа незнам дали ми стана рутинска работа не велам дека не експериментирам али малце ми стана досадно и така да неможам повеке од 2/3 пати, што по мое мислење од 2 пати повеке не би требало, првиот пат е најслатко и вториот пат да се доизгасиш. Ако не удри мујо на :drk:
И да ти кажам од сите 4 парнерки до сеа што сум имал однос единствено на сегашната што ми е толку се напалувам и едноставно ерекцијата никогаш не ја губам додека сум со неа :)
Па сеа вие сфатете како сакате.

Член од
5 јануари 2013
Мислења
91
Поени од реакции
39
Незнам до колку би можел но највеќе сум имал 7 пати потоа веќе ми стана досадно и бев утепан.
Нормално помеѓу 2 и 4 пати ,како што кажа пред мене членот потоа не е веќе интересно.
Едит: Да напоменам помеѓу секоја партија по неколку минути одмор минимум.
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 02:49 ---
Колку пати незнам ама имам имано секс од 2:30 вечерта до 10:30 сабајлето и во 11 часот отидов да полагам колоквиум ...неверојатни 11 од 20 поени
Да не полагаше Калкулус кај Смиле ? колоквиуми со 20 поени само он знам дека дава :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.308
:pos:

Неможам да поверувам некој имал 7, 9 пати по ред, и тоа само преку неколку минути одмор. И добро што после 4-5ти пат станувало досадно инаку.. :pos:

Член од
4 ноември 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
:pos:

Неможам да поверувам некој имал 7, 9 пати по ред, и тоа само преку неколку минути одмор. И добро што после 4-5ти пат станувало досадно инаку.. :pos:
Знаев дека некој ке го сфати како заебанција тоа што го реков али јбг бате, само си го реков своето сеа немора да значи дека ако некој неможел, и сите неможеме, убаво напишав ја погоре, е сеа дали ке се подигриваш ти со мене или не тоа е друга работа. (y)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.308
Знаев дека некој ке го сфати како заебанција тоа што го реков али јбг бате, само си го реков своето сеа немора да значи дека ако некој неможел, и сите неможеме, убаво напишав ја погоре, е сеа дали ке се подигриваш ти со мене или не тоа е друга работа. (y)
Глеаш се смеам, јас сум суров кога се подигравам. (n)

Само сум фасциниран, надвор од секаква причина како ти можеш јас неможам и слично. Јас 9 пати неделно свршувам.
Со распон од неколку минути е прилично фантастично. Јас, еве, ти се дивам.

Ама сепак, ти си доктор Болка. Не јас.

Член од
4 ноември 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
Глеаш се смеам, јас сум суров кога се подигравам. (n)

Само сум фасциниран, надвор од секаква причина како ти можеш јас неможам и слично. Јас 9 пати неделно свршувам.
Со распон од неколку минути е прилично фантастично. Јас, еве, ти се дивам.

Ама сепак, ти си доктор Болка. Не јас.
Не ме сфакај грешка, затоа понекогаш избегавам вакви теми, зш одма се насобираат ако некој нешто напраил од просекот поише мада не го ни прочитал целиот пост и ке те исмеваат :) значи уште еднаш НЕ реков дека секад коа ке ми се „надупи“ некоја праам 9 партии, не сум напраен од челик ебаго и ја имам коски . Реков убаво само на 2 пати сум успеал значи само 2 пати, можеби мислиш дека е претеризам али коа има нагон бате нема стоп. Значи неам натприродна сила да акам по цели денови, значи не ме сфакајте одма погрешно. Еве др пример ми има кажувано човек коа бил на своите години немал пикнато ништо се до 25-тата година а ретко се самозадоволувал па коа му биднала работа за прв пат на секој 5 мин прскал и успеал до 14 партии да стигне

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.308
Не ме сфакај грешка, затоа понекогаш избегавам вакви теми, зш одма се насобираат ако некој нешто напраил од просекот поише мада не го ни прочитал целиот пост и ке те исмеваат :) значи уште еднаш НЕ реков дека секад коа ке ми се „надупи“ некоја праам 9 партии, не сум напраен од челик ебаго и ја имам коски . Реков убаво само на 2 пати сум успеал значи само 2 пати, можеби мислиш дека е претеризам али коа има нагон бате нема стоп. Значи неам натприродна сила да акам по цели денови, значи не ме сфакајте одма погрешно. Еве др пример ми има кажувано човек коа бил на своите години немал пикнато ништо се до 25-тата година а ретко се самозадоволувал па коа му биднала работа за прв пат на секој 5 мин прскал и успеал до 14 партии да стигне
Оправдано одбегнуваш вакви теми, ама докторе, 9 пати е надвор од реалното, не нешто над просекот. Ама еве, јас неук, мислејќи дека ако јас неможам, 9 пати е некој рекорд. Впрочем, еве имало луѓе што прскале 14 ебени пати. Убаво прочитавме дека ти се десило еднаш-двапати. Ама ти не ме сфаќаш, дека и тоа ми е мене невозможно. Прашај го дали мисли на 14 пати по ред или воопшто колку пати ебел. Друго ако тој свршавал на 5 мин, would you care to share, просекот твој, на колку минути, со колку одмор, дали примаше инфузија за свестување и слично?

Или еве, не одговарај, можеби сум само љубоморен, 7.. 9... 14............................... :vozbud:

Член од
4 ноември 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
Оправдано одбегнуваш вакви теми, ама докторе, 9 пати е надвор од реалното, не нешто над просекот. Ама еве, јас неук, мислејќи дека ако јас неможам, 9 пати е некој рекорд. Впрочем, еве имало луѓе што прскале 14 ебени пати. Убаво прочитавме дека ти се десило еднаш-двапати. Ама ти не ме сфаќаш, дека и тоа ми е мене невозможно. Прашај го дали мисли на 14 пати по ред или воопшто колку пати ебел. Друго ако тој свршавал на 5 мин, would you care to share, просекот твој, на колку минути, со колку одмор, дали примаше инфузија за свестување и слично?

Или еве, не одговарај, можеби сум само љубоморен, 7.. 9... 14............................... :vozbud:
Значи вака можеш да веруваш во што сакаш нели твое право си е :icon_mrgr: и не ти треба никаква инфузија верувај ми. Временски период? еве ке ти кажам од 21 вечерта до сабајлето до 4/5 наутро, Како? Правев пауза, нормално понекад и по 1 час. А за Чичево, што сум го слушал како расправа, само пример ти дадов.

M

Muranyi

Гостин

Друже,има бе секакви,верувај им кога се фалат со вакви потфати.Баш пред недела дена еден колега се фалеше како клецал 1991год. 9 пати по ред во 128-цата и Лепа Брена на касетофон до даска.Е,тоа биле времиња.

C

Celsius

Гостин
Друже,има бе секакви,верувај им кога се фалат со вакви потфати.Баш пред недела дена еден колега се фалеше како клецал 1991год. 9 пати по ред во 128-цата и Лепа Брена на касетофон до даска.Е,тоа биле времиња.
не било ни до годината ни до 128-цата, па ни до него, Брена била центарот на муабетот ти напрајл мајнд дистрекшн хаха.
"Ти да знаеш другар мој што правел во тикото 2005, Цеца оптеретена на звучници - херојски подвизи!"
Он топик:
Зависно од емоционалната поврзаност, возбудата, местото, причини но воглавно 2 пати се доволни во домаќински услови :D

Член од
4 ноември 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
Добро учителу ај ти ни кажи штом ние толку се „фалиме“ и не изгледа можно сето тоа, по колку партии е „можно“ да правиме, нели секад се учи од подобриот, поедуцираниот и тн и тн...

Член од
23 август 2010
Мислења
40.065
Поени од реакции
117.035
:pos::pos::pos::pos: 14 пати по ред свршил некој. :pos::pos::pos: Па да дое волшебникот Мерлин и да му даде некоја напивка нема 14 пати да сврши во две вечери а не пак во една. Абе луѓе, не си прајте бајрами на мозокот, може ќе излажете некој што не ги знае овие работи, но мислете пред да пишете нешто, има луѓе кои се информирани околу вакви ствари. Медицински, физички, човечки, натчовечки, природно, неприродно, никако не е изводливо некој да има 14 пати секс во една вечер. Не е изводливо и многу помалце пати да има, али ова со 14 беше врвот дефинитивно.

Kajgana Shop

На врв Bottom