Колку пати можете да имате секс едно по друго?

• Креатор на темата Креатор на темата SINKO
  • Време на започнување Време на започнување
Абе оти се сведувате на порн, кој после третиот пат му е убаво?o_O
Боље еднаш ама да е натенане со сите салтанати, него зајачки 3-4 пати, крф ли пуштате или ви го имаат згрешено стрипчето (читај еротика).
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 09:11 ---

:pos:

:love::love:

Абе батка, цел ден. Башка имаше пред тоа менструација, па помина и немавме одредено време додека траеше, се фативме сабајлево запалени и двајцата и ја не знам како беше, ама толку ни се ебеше
задоволни и двајцата :)
Xfire за тебе си зборувај ти, немој тука да ми мешаш двосмислени коментари, не е фер. И да, windfucker еден добар маж и немам потреба од 2 а камоли 3 :giggle:.

значи понекогаш е 100 пати подобро една партија асална отколку 5 партии за никаде.... п.с не сум знаел дека толку големи ебачишта имаме низ македонијава... поготово не на форумов.

До пред некое време по 2-3 партии.Сега 2-3 партии во месецот.Што ме има некоја мрза фатено,мајке ми.

1 уживање,ама оти сум аматер многу брзо бидува,двапати имам пробано чинев срцев удар ќе добијам,ама неам искуство да зборувам на оваа тема,досеа можеби 10 пати се на се сум имал односи....дали со тек на времето издржливоста ќе се подобри ? :D

1 уживање,ама оти сум аматер многу брзо бидува,двапати имам пробано чинев срцев удар ќе добијам,ама неам искуство да зборувам на оваа тема,досеа можеби 10 пати се на се сум имал односи....дали со тек на времето издржливоста ќе се подобри ? :D

Ќе се подобри нормално, секогаш на почетокот е брзо и така срце клоцачко, како што повеќе практивуаш повеќе и ќе уживаш во сексот, инаку многу убава работа е сексот нели ? :icon_lol:

Во последно време, ниеднаш ебати ја беќарски живот јеби га:(
има ли некоја убава чупе од форумов и ќе завршиме задоволни ем волкот е сит и овците се на број :rolleyes::D
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Ќе се подобри нормално, секогаш на почетокот е брзо и така срце клоцачко, како што повеќе практивуаш повеќе и ќе уживаш во сексот, инаку многу убава работа е сексот нели ? :icon_lol:
Во право си јас од двај чекам, али имам читано дека ептен многу јака работа бил сексот.

Колку пати незнам ама имам имано секс од 2:30 вечерта до 10:30 сабајлето и во 11 часот отидов да полагам колоквиум ...неверојатни 11 од 20 поени

зависи од која страна на ку_от си
Тебе која страна највеќе ти одговара ?
Јас планирам главчето прво да им го ставам па потоа да го набутувам до јајца не гледам како поинаку би ебел освен на тој начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom