Колку пати можете да имате секс едно по друго?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Од друга страна живеам со женска нимфоманка која е и бисексуалка па за викенди од дома не искачаме... .
Истата ли е што знае да меси леб и кифлички? Зачлени ја овде, да ни даде некој рецепт :)

F

FARANG

Гостин
Истата ли е што знае да меси леб и кифлички? Зачлени ја овде, да ни даде некој рецепт :)
Не е истата оваа е друга, Индонезијка. Оваа само ориз јаде углавно ал бар евтино ме кошта, некаде 5 долари на ден:pos:

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Парите не се проблем, смешно ми е што оваа јаде ориз 3 пати на ден ко ние што јадеме леб
Се ми се чини дека ти дополнително ја снабдуваш со храна. Не живее таа само од ориз, сигурно голта и хранливи претеински милкшејци.

A

AnFem

Гостин
F

FARANG

Гостин
Јака сум, како не. И јас преферирам азиска храна. Се хранам со кучиња скитници. Ем добивам протеини, ем правам добро за општеството.
Немој PurplePuma да те слушне за песичите одма пријава ти следи...
--- надополнето: 3 март 2013 во 09:37 ---
Јака сум, како не. И јас преферирам азиска храна. Се хранам со кучиња скитници. Ем добивам протеини, ем правам добро за општеството.
Немој PurplePuma да те слушне за песичите одма пријава ти следи...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ако успееш да најдеш кастрирани се помрсни и повкусни, скитниците премногу мускул имаат и треба да им ставиш сода бикербона или шајка за да се сварат.

A

AnFem

Гостин
Ако успееш да најдеш кастрирани се помрсни и повкусни, скитниците премногу мускул имаат и треба да им ставиш сода бикербона или шајка за да се сварат.
Арно викаш. Ќе му ја украдам пудлицата на комшијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom