- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Истата ли е што знае да меси леб и кифлички? Зачлени ја овде, да ни даде некој рецептОд друга страна живеам со женска нимфоманка која е и бисексуалка па за викенди од дома не искачаме... .

Истата ли е што знае да меси леб и кифлички? Зачлени ја овде, да ни даде некој рецептОд друга страна живеам со женска нимфоманка која е и бисексуалка па за викенди од дома не искачаме... .
Не е истата оваа е друга, Индонезијка. Оваа само ориз јаде углавно ал бар евтино ме кошта, некаде 5 долари на денИстата ли е што знае да меси леб и кифлички? Зачлени ја овде, да ни даде некој рецепт![]()
Ќе ти дадам совет. Куклите не јадат воопшто!Не е истата оваа е друга, Индонезијка. Оваа само ориз јаде углавно ал бар евтино ме кошта, некаде 5 долари на ден![]()
Парите не се проблем, смешно ми е што оваа јаде ориз 3 пати на ден ко ние што јадеме лебЌе ти дадам совет. Куклите не јадат воопшто!
Ти со колку жени живееш?Не е истата оваа е друга, Индонезијка. Оваа само ориз јаде углавно ал бар евтино ме кошта, некаде 5 долари на ден![]()
Таа со кифличките ми е на филипините. Оваа е во Австралија. Ко морнарите во секоја држава по една главна и неколку за забава... I love ASIAТи со колку жени живееш?
Се ми се чини дека ти дополнително ја снабдуваш со храна. Не живее таа само од ориз, сигурно голта и хранливи претеински милкшејци.Парите не се проблем, смешно ми е што оваа јаде ориз 3 пати на ден ко ние што јадеме леб
Милкшејк...Се ми се чини дека ти дополнително ја снабдуваш со храна. Не живее таа само од ориз, сигурно голта и хранливи претеински милкшејци.
Не знам јас тоа. Го дадов само како идеја. Јас сум часна, поштена, грда и дебела жена. Нема кој да ми наточи.Кажи барем дали е благ?![]()
![]()
Ех, кога би голтала и ти милкшејци, би била многу понахранета и посилна во борбата против системотМилкшејк...
Сутлијач!
Јака сум, како не. И јас преферирам азиска храна. Се хранам со кучиња скитници. Ем добивам протеини, ем правам добро за општеството.Ех, кога би голтала и ти милкшејци, би била многу понахранета и посилна во борбата против системот
Немој PurplePuma да те слушне за песичите одма пријава ти следи...Јака сум, како не. И јас преферирам азиска храна. Се хранам со кучиња скитници. Ем добивам протеини, ем правам добро за општеството.
Немој PurplePuma да те слушне за песичите одма пријава ти следи...Јака сум, како не. И јас преферирам азиска храна. Се хранам со кучиња скитници. Ем добивам протеини, ем правам добро за општеството.
Сарказам.Немој PurplePuma да те слушне за песичите одма пријава ти следи...
Ако успееш да најдеш кастрирани се помрсни и повкусни, скитниците премногу мускул имаат и треба да им ставиш сода бикербона или шајка за да се сварат.Јака сум, како не. И јас преферирам азиска храна. Се хранам со кучиња скитници. Ем добивам протеини, ем правам добро за општеството.
Арно викаш. Ќе му ја украдам пудлицата на комшијата.Ако успееш да најдеш кастрирани се помрсни и повкусни, скитниците премногу мускул имаат и треба да им ставиш сода бикербона или шајка за да се сварат.