хахахаа не е битен квантитетот, сепак поштувам квалитет јасТи е криво оти дечкото твој може само шест пати едно по друго?![]()
До тука ли е работава... док она се соблака...Ako se rachuna dellot kade dok onaa se soblaka a jas vekje sum svrshill, dva pati e maksimumot.
Ти да си машко и да свршиш 6 пати за 2 сати, и после комотно можиш да се пријавиш во онаа емисијата шо беше на тв- верувале или не.Зависи многу од партнерите. Ако ви е убаво и двајцата. свршите брзо (15-20 мин. да кажеме) може да се тера и до 5-6 пати (што е 2 саати секс со 6 свршувања) а доколку побавно оди работава, може за тие 2 саати да доживеете само 1 оргазам, така да релативно е ова со ограничувањава нумерички.
Кандида не е стадион во Хрватска? Ако е така, супер, стадионче онака.Од 6-7 пати со ред се добива кандида ебачишта низаедни.
Што значи, небото е граница!Се викало кандида, јајца...
Ја знам човек, што го има издркано 7 пати по ред и денеска е многу успешен во тоа што го работи. Еден од најдобрите, да не речам.
Си има поука и од ова...
Што значи дека не ми е другар и што значи дека ако сакаш да си успешен, треба да го издркаш 7 пати и да се онесвестиш.Што значи, небото е граница!
Ако јас го издркам 14 пати што значи е дупло од другар ти, јас можам да ебам 2 дена и девојката да сврши 560 пати?
Нема ли да изгубам ерекција кога ќе треба да ми донесат храна во собата?
Што мисли другар ти околу тоа, прашај, обаждимисе.
Tие што се желни ко мене за учење!Што значи дека не ми е другар и што значи дека ако сакаш да си успешен, треба да го издркаш 7 пати и да се онесвестиш.
Кој тоа уште сериозно некој некого сфаќа по вакви теми бре.
Ја очекував некој да ме праша ''Сакаш да кажеш дека треба да го издркам толку пати за да бидам успешен? ''Tие што се желни ко мене за учење!
Ако дрќаш сам дома 3 пати, ондак за сексот се пресметува по следнава формула:Дури бев во пубертет седмо-осмо свршив-рачно 5-6 пати по редпрепотев. Сега можам 3 пати со некоја пауза и мислам дека е таман
![]()
Јака ти е формулава баш ќе ја испробам ама не мислев за 3 пати сам дома. Се собираме 2-3 екипи па си дркаме со боља.Ако дрќаш сам дома 3 пати, ондак за сексот се пресметува по следнава формула:
(колку дркаш)*2*1*0.5-((колку дркаш)+0.1) = (колку пати можеш едно по друго во секс)
Јака ти е формулава баш ќе ја испробам ама не мислев за 3 пати сам дома. Се собираме 2-3 екипи па си дркаме со боља.
Кандид може да се реферира уште како оптимизам според Волтер што кажува за момчето Кандид и неговиот оптимизам на почетокот.Кандида не е стадион во Хрватска? Ако е така, супер, стадионче онака.