Колку пати можете да имате секс едно по друго?

D

dirty angel

Гостин
Ти е криво оти дечкото твој може само шест пати едно по друго? :P
хахахаа не е битен квантитетот, сепак поштувам квалитет јас :giggle:...
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:00 ---
Ako se rachuna dellot kade dok onaa se soblaka a jas vekje sum svrshill, dva pati e maksimumot.
До тука ли е работава... док она се соблака... :P

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Зависи многу од партнерите. Ако ви е убаво и двајцата. свршите брзо (15-20 мин. да кажеме) може да се тера и до 5-6 пати (што е 2 саати секс со 6 свршувања) а доколку побавно оди работава, може за тие 2 саати да доживеете само 1 оргазам, така да релативно е ова со ограничувањава нумерички :P.
Ти да си машко и да свршиш 6 пати за 2 сати, и после комотно можиш да се пријавиш во онаа емисијата шо беше на тв- верувале или не.

Сите машки шо кажуваат дека можат повеќе од 4 пати лажат (поготово тие шо викаат дека можат без паузи).

Член од
23 август 2010
Мислења
40.054
Поени од реакции
116.979
Нц, коа ќе видам напишано дека по 7-8 пати свршувал ми се темнее. Не разбирам зошто имате потреба да лажете? Не е срамно да се каже дека после два пати човек се чувствува омалаксано, дека ерекцијата е послаба итн итн..., срамно е да се лаже дека може и по 5-6 пати по ред а после тоа си пали и цигарче бидејќи е задоволен. И во некое лудило да успее 5-6 пати по ред да сврши ќе треба да не стане од кревет со денови, или да заврши во болница.
Али тоа ти е македонска работа, да преувеличи нешто, баш како вицот: “Само Македонец троши 2000 калории на секс, 200 на чинот и 1800 на фалење.“
Извинете на оф топик ама морав.

G

Geezer

Гостин
Се викало кандида, јајца...

Ја знам човек, што го има издркано 7 пати по ред и денеска е многу успешен во тоа што го работи. Еден од најдобрите, да не речам.
Си има поука и од ова...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.306
Се викало кандида, јајца...

Ја знам човек, што го има издркано 7 пати по ред и денеска е многу успешен во тоа што го работи. Еден од најдобрите, да не речам.
Си има поука и од ова...
Што значи, небото е граница!
Ако јас го издркам 14 пати што значи е дупло од другар ти, јас можам да ебам 2 дена и девојката да сврши 560 пати?

Нема ли да изгубам ерекција кога ќе треба да ми донесат храна во собата?
Што мисли другар ти околу тоа, прашај, обаждимисе.

G

Geezer

Гостин
Што значи, небото е граница!
Ако јас го издркам 14 пати што значи е дупло од другар ти, јас можам да ебам 2 дена и девојката да сврши 560 пати?

Нема ли да изгубам ерекција кога ќе треба да ми донесат храна во собата?
Што мисли другар ти околу тоа, прашај, обаждимисе.
Што значи дека не ми е другар и што значи дека ако сакаш да си успешен, треба да го издркаш 7 пати и да се онесвестиш.

Кој тоа уште сериозно некој некого сфаќа по вакви теми бре.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.306
Што значи дека не ми е другар и што значи дека ако сакаш да си успешен, треба да го издркаш 7 пати и да се онесвестиш.

Кој тоа уште сериозно некој некого сфаќа по вакви теми бре.
Tие што се желни ко мене за учење!

G

Geezer

Гостин
Tие што се желни ко мене за учење!
Ја очекував некој да ме праша ''Сакаш да кажеш дека треба да го издркам толку пати за да бидам успешен? ''
A ја да му вратев: ''Не брат, оди еби нешто ''

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Дури бев во пубертет седмо-осмо свршив-рачно 5-6 пати по ред :) препотев. Сега можам 3 пати со некоја пауза и мислам дека е таман :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Дури бев во пубертет седмо-осмо свршив-рачно 5-6 пати по ред :) препотев. Сега можам 3 пати со некоја пауза и мислам дека е таман :)
Ако дрќаш сам дома 3 пати, ондак за сексот се пресметува по следнава формула:

(колку дркаш)*2*1*0.5-((колку дркаш)+0.1) = (колку пати можеш едно по друго во секс)

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Ако дрќаш сам дома 3 пати, ондак за сексот се пресметува по следнава формула:

(колку дркаш)*2*1*0.5-((колку дркаш)+0.1) = (колку пати можеш едно по друго во секс)
Јака ти е формулава баш ќе ја испробам ама не мислев за 3 пати сам дома. Се собираме 2-3 екипи па си дркаме со боља.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Кандида не е стадион во Хрватска? Ако е така, супер, стадионче онака.
Кандид може да се реферира уште како оптимизам според Волтер што кажува за момчето Кандид и неговиот оптимизам на почетокот.
Ако одиме според некоја граматичка логика тогаш Кандида би му дошло како женски оптимизам.
Судејќи според тоа дека овде се разговара за повеќекратни свршување по 6-7 или пак 13 пати, мислам дека името Кандида совршено одговара за оптимизот на една девојка пред да го запознае суровиот свет на мажите.

Слично како и во плотот на книгата кога Кандид ќе ги исмејува саркастично и цинично религијата, општеството и сите работи кои ќе ги искуси во реалниот свет, така и овде девојките кои веќе на големо се запознаени со мажите потсмешливо и саркастично се однесуваат на темава.
Мислам дека Кандида е одличен избор.

Kajgana Shop

На врв Bottom