Колку пати можете да имате секс едно по друго?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.553
Поени од реакции
85.155
Не знам колку е битно тоа едно по друго. Замислите дека некој може едно по друго пет пати, по две минути и некој кој може да се исконтролира да речеме, саат време или повеќе.

M

Muranyi

Гостин
Еднаш имав 5 пати,едно подруго,без секунда пауза,а целиот секс траеше најмногу 15 минути:pos:Ама имав 19 години тогаш и бев со најлудата,најсексапилната жена во мојот живот:)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Еднаш имав 5 пати,едно подруго,без секунда пауза,а целиот секс траеше најмногу 15 минути:pos:Ама имав 19 години тогаш и бев со најлудата,најсексапилната жена во мојот живот:)
Ставаш она јен, два , три, четри, пет, оп вадиш и викаш еве дупев пет пати. Не оди тоа така батка.;)

M

Muranyi

Гостин
Ставаш она јен, два , три, четри, пет, оп вадиш и викаш еве дупев пет пати. Не оди тоа така батка.;)
Секако,зајачкото не се рачуна за секс.Но,технички пак се работеше за пет пати едноподруго:D

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
До три е она од мерак, даље више немате муабет па сте решиле да се зајачите на сметка на твој генитален бол.

Член од
5 ноември 2011
Мислења
38
Поени од реакции
16
5 пати, тоа ми било рекорд .... вообичаено можам еднаш, понекад два пати, ама таа вечер беше до неа, знаеше како да ме запали ... јес да она беше нимфоманка ама знаеше како да ме напали :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Шо е битно??

Од јутра до сутра или прце, прце, упс?

Важно е да има убајна и уживање....за обајцата....

П.С. Се фалат, фузбаљери за ебење у соблекувална, еден најгласен, а кутриот апла необдарен.
На крај на еден друг му скурчуе и го прашуе:
А бе, па кого ќе задоволиш со тоа мало курнеце?
Овој, мртво ладен, му одговара:
Па себе бе!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.562
Поени од реакции
24.415
Еден многу постар и поискусен од мене познаник на ваква слична тема ми кажа ваков муабет.
Пријателе сексот е како трка на 400 метри со пречки. Тоа 400 метри значи дека не е спринт на 100 метри но не и маратон од 10 км, а под пречки веројатно мислел на положби или така нешто. Кој прв ке сврши победи:)

VEShTER

КМИЧ
Член од
5 февруари 2013
Мислења
31
Поени од реакции
12
рекорд ми е 5 пати едно по друго ... сам :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom