- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.806
- Поени од реакции
- 3.062
Јас бев заљубен (ако беше тоа љубов) во 7 одд во типка.. едно 2 години.. тогаш бев затрескан. Барем така мислев.
Поминаа многу години.. типки си одат доаѓаат,но го немам тоа чувство што го чувствував тогаш,чувство од кое не можам да спијам,чувство кое .. ај да не почнувам со лигави работи , НЕ СУМ ПОЧУВСТУВАЛ ЉУБОВ , И не сум сигурен дали постои... јас повеќе го сфаќам како атракција која може да се создава со години, и може да се изгуби во само 2 минути...
Имам развиено своја теорија за ова ама за тоа во друга прилика.
(ако сакам да привлечам типка тоа од мене зависи,а не постои "нешто" што е мистериозно и се вика љубов.. и доаѓа ОД "непознати" причини) ...
за да се најдеш со "типката на твојот живот" не ти треба љубов туку памет![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Поминаа многу години.. типки си одат доаѓаат,но го немам тоа чувство што го чувствував тогаш,чувство од кое не можам да спијам,чувство кое .. ај да не почнувам со лигави работи , НЕ СУМ ПОЧУВСТУВАЛ ЉУБОВ , И не сум сигурен дали постои... јас повеќе го сфаќам како атракција која може да се создава со години, и може да се изгуби во само 2 минути...
Имам развиено своја теорија за ова ама за тоа во друга прилика.
(ако сакам да привлечам типка тоа од мене зависи,а не постои "нешто" што е мистериозно и се вика љубов.. и доаѓа ОД "непознати" причини) ...
за да се најдеш со "типката на твојот живот" не ти треба љубов туку памет
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)