Колку лесно се заљубувате?

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Mnogu lesno se zaljubuvam i mnogu mi e krivo sto e toa taka, zosto lesno mi se slucuva , zatoa sto sepak ne go posakuvam jas toa, nego si doaga onaka spontano i neprimetno.
A od druga strana, tesko mi e nekogo da zaboravam i za toa mi treba dosta dolgo vreme.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
јас па многу тешко се заљубувам незнам некој како може да има толку надеж во мене кога сака да ме освои...али па затоа после многу тешко заборавам и преболувам

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
не многу лесно. Но ми се има десено во гимназија со еден поглед и оп.... мозокот почна наопаку да размислува... траеше 3 месеци.
ама најинтересно е што љлубовта се појавува кога најмалку очекуваш.
Фликс тука сосема си во право. You`ll never know when and how the love will hit you.

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Тешко се заљубувам и тешко заборавам. Кратко и јасно :)

латас

паметен глупак
Член од
5 август 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
многу тешко... досега не сум бил искрено заљубен.

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
ova za zaljubuvanjevo mi e mnogu lesno no potoa nastanuva bolkata koga ke treba da ja zaboravam

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Па многу се приврзувам за луѓе...а за ова...хм...па штознам зависи...кога ќе размислам да знам да одлепам одма и после да неможем да се вратам во колосек,но имало моменти во историјата кои го користеле тоа така да сега пробувам барем да не го покажувам до толку тоа :toe:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Некои знаат да кажат и дека сум анти социјала...ама едноставно само два пати во животот се имам заљубено...првиот пат неуспешно,кратко траеше,а во личноста што се заљубив вториот пат...еве веќе 5 години сме заедно.:pipi:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
дефинитивно тешко се заљубувам..али кога ке се заљубам после па неможам лесно да се одљубам и тешко преболувам..незнам зашто ми е тешко..дали од страв дека ке бидам повредена..несигурност..незнам ама таква сум:toe::pipi:

Член од
25 февруари 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
I JAS MN TESKO SE ZALJUBUVAM AMA USTE POTESKO JA ZABORAVAM TAA LJUBOV...ako mi vlezes u srce nema iskacanje..hehe

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Многу тешко дури и претешко.А за заборавање лесно можам да го постигнам тоа ако сакам.Немам многу голем проблем.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Mnoguuuuuuuuu tesko se zaljubvam treba da e moj coek za da se zaljubam,a od samo eden pogled nema sansi zatoa sto ne go znam coekot a za bendisvanje mozi ama za da se zaljubam ne

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
многу тешко се заљубувам ама кога ќе се заљубам значи тоа е тоа вистинското. :wub:

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Порано многу лесно ми се засвиѓуваа момчиња. Доволен ми беше само поглед или допир за (некој така како во стилот ми се допаѓаш) некој да ми се присвиѓа.
А што се однесува на заљубувањето т.е. засакување не знам да ви кажам точно.
Во врска сум скоро 3 години и да ви кажам право не знам точно кога сум се заљубила во партнерот но, знам дека сега многу, најмногу си го сакам и не би го пуштила за ништо во животов.:wub:

Оф топик
Што знам, според мене, не можеш да кажеш ете готово од денес сум заљубена ... Тоа си доаѓа само по себе и туку еден ден ќе се свеснеш и ќе сфатиш дека си всушност си се заљубила ( не дека баш од тој ден си заљубена, туку од порано нема точно време според мене )

Он топик
Не мислам дека лесно се вљубувам за тоа треба да пројде време

Kajgana Shop

На врв Bottom