Колку знаете да сакате?

Член од
17 април 2006
Мислења
31
Поени од реакции
0
ova ke ispadne kako ispoved jas sum sakal mn se sum prael za NEA se sum ostavil ,SVESNO,i znaes deka eden den se toa ke mi fali znaeF da sakam i toa mn .a od togas pa navamu se mi e relativno i prosto prosireno
 

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Jas mu raskinav na toj sto mi bese se na svetot.Ljubovta ne bese obostrana taka da sakav da mu ja vratam slobodata,da si ja pobara srekata na drugo mesto..kaj bivsata.Ne mislev na toa kolku jas ke patam i kako ke mi bide,se dodeka on e sreken jas sum vo red.
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Знам да сакам до болка,да се борам за нас до најмалата шанса дека може да успее,да ја симнам гордоста до најниски граници,да молам за нешто што мислам дека вреди да се зачува,едноставно одам до крај за нас.Правам се само другата страна да биде среќна со мене,не барам ништо за возврат,освен шанса да докажам колку ми значи и дека несакам да го изгубам она со кое сум среќна и јас.
Сакам вистински, без игри,планови,стратегии,сакам додека нештото вреди,после вртам друга страна.
 
Член од
30 јануари 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
velat deka da znaes da sakas nekogo e doblest.No pred se za da sakas mora prvo da se znaes i poznavas sebe si i pred se sto sakas vo zivotot za da mozes da go pronajdes toa vo nekoja licnost koja na krajot na denot ke kazes deka ja sakas.
 

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Со мене работата е што тешко засакувам, а не дај Боже да засакам, па тоа нема шанси за брзо време да заборавам некој. Значи да. КОга сакам, знам да сакам и давам се од себе во таа љубов. Мислам се, додека е се до нивото на нормала.
 
R

Razorblade Kiss

Гостин
Не знам,искрено.Досега не ми се дозволило да откријам колку можам да сакам на оној начин.Сепак,кога се посветувам,се посветувам на некој со цело мое битие.Сакам до болка,се борам за тоа што го сакам и по секоја цена не би го дозволила да си замине така лесно.
 

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
mn.

Davam mn. a dobivam mn. pomalku i mn. sum cuvstvitelen zatoa sekogas go jadam:jaj:
 

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
52
Sekogas sakam mnogu ama dovolna e tretina! Zashto ako go sakam vo celost toa shto go sakam togash sme svrshile rabota nikogash nema da bidam dovolno zadovolen mislam happy :)
 

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Знам да сакам дефинитивно, барем така мислам...треба да кажи мојата девојка дали знам да сакам....иначе во врска сум еве веќе 8 години 5 месеци и 17 дена....без ни едно прекинување....Се разбира и дека има недорзбирања и проблеми но кога ќе ја најдеш сродната душа со која си ги надополнувате вашите мани и недостатоци сето тоа може да се реши само со разговор....:back:
 
Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Mamo,Mamo kolku me sakas?
Od tuka do nebo, milion kruga okolu cel svet i pak nazad i pak i pak....,pa se taka do beskraj!
Ete tolku umeam da sakam !
 
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Сметам дека знам искрено и силно да сакам.Ако искрено се сакаме нема никаква потреба постојано со дела да си докажуваме колку се сакаме,љубовта се чувствува.Може некој да ти ги симне ѕвездите,а воопшто да не чувствува вистинска љубов кон тебе.
 

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Знам да сакам кога треба....и тоа многу.....
 

Kajgana Shop

На врв Bottom