Колку ви значи насмевката?

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Zivotot e poubav koga ste opkruzeni so luge koi se nasmeani:icon_bigg i zracat so pozitivna energija, a da zboruvame sto se moze da napravi edna detska nasmevka:angel1:Zatoa bidete poveseli,raspolozeni pozitivno ke vlijaete na site okolu vas i poveke smea :smeshko: i zdravje.

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Многу често се смеам. Токму насмевката е таа што ми помага да опстанам во овој луд свет. Исто така сакам и да сум во друштво со весели и позитивни луѓе.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Насмевка, има ли нешо поубаво од ова.., ми значат многу насмевките, си се смејам нон-стоп, ме викаа порано како малечок смиле :pos2:, нездрава работа...

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Насмевката може како што пишуваше на почеток да исправи мн работи... но сепак не сечива насмевка.. насмевка од некоја драга личност .. моментално мн ми треба тоа :(

Член од
5 април 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
Мене, многу, таа ми го продолжува живот !!!!!!!! :je: :je: :je: :je:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
И мене.Секој ден гледам се' почесто да се смеам, а и супер е кога си весел.

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
МннннннооооооГуууууу ми значи насмевката особено ако е придружена со бели и убаво подредени заби, секако на секоја насмевка враќам со насмевка... Кај девојчињата најпрво тоа го забележувам :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Многу ми значи. Кај сите луѓе најпрво се загледувам во насмевката, без разлика машко - женско. Не знам дали дека сум дете на стоматолози, ама опсесија ми е. Дури еднаш ја засрамив директорката пред другите приметувајќи и извикувајќи на глас дека има вештачки кецови на горната вилица.
Јас лично навечер се мијам заби по пола саат, вклучувајќи во ритуалот миење со обична четка, интердентална и конец за заби. Пред месец дена ставив протеза само поради еден заб да се исправи. Некои ми викаат дека е лудост, ама јас сакам забите да ми се во совршена состојба.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..увек сум насмеана и увек сакам да сум со хепи луѓе...:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
После овие три дена дружење со Шкотите уште повеќе сфатив колку ми значи и колку е подобро кога сите се насмеани и весели :)

Kajgana Shop

На врв Bottom