Lele ama se izmoriv citajki raznorazni gluposti..
Pozdravi do site koi cvrsto go branat svojot stav kon oblekuvanjeto so ogled na toa sto e individualen za sekogo. Eden poveke se grizi drug pomalce,site na svoj nacin,neli? No...za zal vo drzava kako sto e Makedonija nema mesto za snobovi...za dzabe se ma4at so snobizam koga nikoj ne gi razbira
Lugeto tuka ne znaat za drug parfem osven B.U i C-tru a ne daj boze da im spomnes Givenchy ili Chanel! Koga im vikam na drugarki deka mi se dopagja Givenchy kako od mars da padnale imaat faci.
I ne sum snob i pokraj sto imam nenormalen background za toa! Zosto??!
Zatoa sto jas imam uslovi i dobar background da se ponasham kako snob,no ne pravam taka.Ne velam deka toa ne bi me zadovolilo,no ne vo vakva sredina sepak. Si nosam standardni marki iako imam doma snobovski koi ne se ma4am da gi nosam i da se pravam snob,zatoa sto samo 5 lugje na krst mozat da prepoznaat so nosam jas i toa ke nema da im se veruva dali e original ili e imitacija! I sea za so jas da se praam snob so sila?? So potreba ima? Da ziveev Pariz,Amsterdam,London itn itn da,ke mi bese vazno,zatoa sto tamu ke uspeev da se doziveam kako fraerka setajki po ulica so Chanel cvikeri ili Mahnolo Blahnik cevli.....
Zatoa...mila Angela snoibizmot tuka ne ti pali,za dzabe se trudish....i jas sum totalen zavisnik od brendovi i gi pratam,no sepak..da ne preteruvame..tie se sepak vo eden poinakov svet.Ne mozes ti da se meris so nekoi od crveniot tepih,ma kolku i da si se trudela ti i da si frlala pari
Ne mora da se nosat epten fush kineski i turski marki,ali standardnite da
covek i so standardna marka moze da si se zadovoli..bilo toa diesel,benneton,revolution,miss sixty,replay, itn.....
se e na vas i vasiot stil i vkus.