Колку Вашето форумско име Ве отсликува како личност?

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Сакам убава ракиичка у друштво со мезе пред ручек, сакам и потрадиционално да е послужена ( во чоканче ) но тоа воопшто не ме отсликува мене и начинот на кој живеам, ка ќе речам дек аникот мој тука не сооддејствува со реалниот јас, но не е нешто табу за мене и мое препознавање

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Тотална спротивност :)
Кога се логирав прв пат, ми требаше нешто што нема да асоцира на мене " ни во сон ", ама од еден - два постови биднаа некои 285..
И така :pipi:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Неее! Ниту имам коњ, ниту боздоган, а ниту пак можам да скокам од рид на рид. Заедничкото со Кралот Марко и мојата личност е само украденото му име кое го користам како ник...а и што ќе му е нему, незнам... мене повеќе ќе ми се најде, ако за ништо друго, барем овде на форумот јас сум Кралот Марко :party1:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Колку Вашето форумско име Ве отсликува како личност?
- Многу.

T

theTinule

Гостин
Ников го добив од моите соученици во основно. Кога се регистрирав овде, прво што ми текна беше овој ник. Си го користам и за други намени сега, добро се покажа ((:)
Ников не ме отсликува ни 10% од тоа што сум навистина.

Тинуле ме прави претерано мала и лигава, внимателна и полна со фрустрации. Нежна и слатко дебела (како аватарот).

The real me не е мала (физички де), а уште помалку лигава. Осорна понекогаш (изразов моите многу сакаат да го употребуваат). Директна и премногу искрена. Не тинтра никој околу неа премногу. А не е ни дебела како бебето на аватарот :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Шо знам, не баш. "POWER-MKD" датира од пред 4-5 год. кога имам реметено лошо настроени грци и бугари, кои идеа контра нас. Гледано од страна, ова име ми "звучи" за некое говедо од 2 метра и 120 kg, сељачки настроено со трајболи и бричена зелка.
Кој ме познава од форумов, знае дека не сум таков :)

Член од
9 септември 2010
Мислења
36
Поени од реакции
1
Angel затоа што сум чувствителна, наивна, лесно повредлива, повеќе се грижам за другите отколку за самата себе. Карактеристики кои често многу ми сметаат.

Член од
1 септември 2009
Мислења
166
Поени од реакции
56
Bori_se е вокативна форма од моето име - Борис. На факултет има еден проф. кој така ме викаше (и уште ме вика), а јас на тоа стално одговарав: Се борам! Што е и вистина затоа што се борев со се што ми имаше донесено животот во тоа време.

Малку по малку се изборив со сите работи во животот така да сега остана само играта со зборови, во секој случај сега се борам за подобри нешта во животот :)))

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Cutting Edge - кога се регистрирав на форумот немав некоја посебна идеја како да се потпишам и тоа беше првото што ми падна на памет а кое патем ми изгледаше интересно. Од друга страна пак ако размислам за тоа колку јас се поистоветувам и колку се пронаоѓам во моето форумско име тогаш тоа би било само ладнокрвноста во определени ситуации, помошта која можам да ја пружам некому кога тоа му е потребно, да повредам некого без и малку да размислам (мала шега :)), резервираноста кон луѓето и постојаното држење на определено ниво. - Јас барем така го разбирам.

cutting-edge-premieres-tonight-02.jpg

Bum[B]lEbEE

sibirec
Член од
19 ноември 2010
Мислења
49
Поени од реакции
1
Моево BumlEbEE е очигледно од филмот мн ми се свиѓа филмот, роботот и колата... тоа можеби не кажува нешто многу за мене али тоа под него кажува... сибирец е дека јас сум од Маврово и таму ладно е сибирци... GET IT?:turn:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Од мал ме интересираат воречки вештини и никад не е доста секад се учи нешто повеќе.. А името Streight значи сила.. Што и да се прави никад нема одкажување

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Од мал ме интересираат воречки вештини и никад не е доста секад се учи нешто повеќе.. А името Streight значи сила.. Што и да се прави никад нема одкажување
Strength?

Член од
17 ноември 2010
Мислења
46
Поени од реакции
3
нежна мачја природа со лавовско срце по потреба :) но сепак само мачка. обична улична мачкетина :)

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.879
Поени од реакции
4.582
КОМЛЕТНО
се утепувам од лажење:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom