абе вие читате претходни постови или не?
ОД КИРИЛИЦА У ЛАТИНИЦА МОЖЕШ А ЦЕЛ НИК КОМПЛЕТНО НЕМОЖЕШ НИА НА НОВА ГОДИНА НИ НА ВЕЛИГДЕН НИ НА СВ ТРИФУН !!!
Како личност не зашто никот ми е моето име, а сеа колку името може мојата личност да ја отслика незнам:pos2:ПТТ е заради школото.Ех колку би сакал некако да го сменам ама касно ми текна требаше мнооогу порано и да си напраа нов профил зашто не се учи средно цел живот ама јас глуп и така го направив.Значи сепак излегува на крај дека мојот ник ја отсликува мојата глупавост зашто не рназмислив кога го праев акаунтот дека нема вечно да учам во тоа школо...
Па шо се однесува на моите политички убедувања ме отсликува. Иначе прв пат се регистрирав на форумот пред 5 години и во голема заблуда бев дека на тема политика ќе продавам мадиња за изнутрици. Ама па гледано од денешна перспектива сум можел и многу поретардирани имиња да одберам со оглед на филмојте во кои бев влезен во тој период. Така да не би се сетил на нешто покреативно и денес да ми речат да го сменам.
Ников никако не ме отсликува ко личност, прв пат го слушнав на еден филм Ozstreicher, барав нешто оригинално шо го нема и од сето тоа произлезе Ozstriker.
Моето форумско име нема тотално никаква врска со мене. Не сум заболен од кламидија хахха кога го правев акаунтот се мислев што име да ставам и листав низ весник и прво на што налетав беше кламидијата како болест и ја завршив работата
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.