Колку Вашето форумско име Ве отсликува како личност?

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Па кога се регистрирав на форумот пробав прво името да си го напишам Алекс ама беше зафатено и си го ставив презимето. Иии то.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
абе вие читате претходни постови или не?
ОД КИРИЛИЦА У ЛАТИНИЦА МОЖЕШ А ЦЕЛ НИК КОМПЛЕТНО НЕМОЖЕШ НИА НА НОВА ГОДИНА НИ НА ВЕЛИГДЕН НИ НА СВ ТРИФУН !!!
Moќеш,лани еден куп така сменија,само потражи од админите...

Член од
22 ноември 2010
Мислења
75
Поени од реакции
3
Моето одговара со карактерот. :) И со секојдневните активности.

С

сашенко

Гостин
Како личност не зашто никот ми е моето име, а сеа колку името може мојата личност да ја отслика незнам:pos2:ПТТ е заради школото.Ех колку би сакал некако да го сменам ама касно ми текна требаше мнооогу порано и да си напраа нов профил зашто не се учи средно цел живот ама јас глуп и така го направив.Значи сепак излегува на крај дека мојот ник ја отсликува мојата глупавост зашто не рназмислив кога го праев акаунтот дека нема вечно да учам во тоа школо...:toe:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Многу ме отсликува во реалнииот живот. Пукам егзотики на сите страни. Дали мене ме гледаш или сонцето над Јамајка исто ти се фаќа, блештиме и двајцата :)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Па шо се однесува на моите политички убедувања ме отсликува. Иначе прв пат се регистрирав на форумот пред 5 години и во голема заблуда бев дека на тема политика ќе продавам мадиња за изнутрици. Ама па гледано од денешна перспектива сум можел и многу поретардирани имиња да одберам со оглед на филмојте во кои бев влезен во тој период. Така да не би се сетил на нешто покреативно и денес да ми речат да го сменам.

A

Auditore

Гостин
Ников никако не ме отсликува ко личност, прв пат го слушнав на еден филм Ozstreicher, барав нешто оригинално шо го нема и од сето тоа произлезе Ozstriker.

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
првото име на бендот на Чак Шулдинер

Член од
5 август 2013
Мислења
108
Поени од реакции
39
Моето форумско име нема тотално никаква врска со мене. Не сум заболен од кламидија хахха:) кога го правев акаунтот се мислев што име да ставам и листав низ весник и прво на што налетав беше кламидијата како болест и ја завршив работата:)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Turvior е рандом бесмислена глупост без значење. Но ако добро размислам, можи да ме отслика, нешто во стилот-Однесен од виорот, поради тоа виор.

H

HoT IcE

Гостин
Нит сум оган, ниту мраз. Али ја опишува мојата желба да се изразувам често пати иронично и саркастично. Или тотално контрашки кон било што.

Kajgana Shop

На врв Bottom