Zdravo na site,
ko prvo sakam da kazam deka ovaj text, kako privaten odgovor mu go isprativ na eden clen od ovaj forum, pa togash mi dojde idea da go pisham ovaj text na site vas, pa koj ima interes neka se javi!!!
Jas kupuvam stari anticki pari i plakam dobro. Sepak da znaete deka so parite sakam da trguvam, znaci i jas sakam nesto da zarabotam. Toa znaci, ne mozam da go platam maksimum kolku sto kostat vo zapadot. Ako imate interes ispratite mi sliki od vasite parinja, samo ve molam da se dobro ocuvani parinja, a toa znaci, da se citat site bukvi i da se jasni site konturi (figuri). Pod stari anticki parinja mislam na parina od vremeto na ALEKSANDER VELIKI, FILIP (tatkomu) i t.n. Imam isto interes za rimski pari.
primete pozdrav, i ako ste ozbilna osoba, so ozbilni nameri, mozi da se razvie dolgorocna sorabotka, od koja dvete strani ke profitirat!!!
Vie ke barate parinja "tamu dolu" (vo Makedonija)a jas ( od "vo" Germanija) ke vi gi odkupuvam. Ke patuvam nekolku pati vo Makedonija i ke vi gi odkupuvam vashite pari na lice mesto, ne po posta ili slicno.
Filipov