Се разгори ситуацијата..
Јас би за вака:
Леандра и Дивајн, совршен спој од умственост, интелигенција, елегантност и убавина! Мх, мх, мх!
Трн во око и Никола, аух каков спој!
Кога сме кај мене и Леандра, тоа мислам одамна дека го започнавме ... мислам како идеја. Но неизбежна е и трета личност во оваа совршена комбинација, а тоа е нашата Псај. Е тоа е полниот погодок.
А кога сме кај
Трн и
Никола ... апсолутно уште повеќе да! Ги познавам и двајцата и сметам дека нема да си најдат подобар скљафтач. Дури можам и да ги замислам, ама без детали, бидејќи не го откривам Никола.
:kesa:
А други парови ...
Росонерка бидејќи бараше да биде спомната ... ете неа незнам зошто, ама мислам дека би направила да се скљафта со
Кенгурчо. Навистина незнам зошто, ама така ми доаѓа ... хммм. Физички ми одговарат ... таа нежна и згодна, тој груб и позгоден ... насиље!
Викторгг ветив дека уште еднаш ќе го пишам, па овој пат ми доаѓа да биде тоа со
Бејбигрл.
Не Дани, таа другата. Тука мислам дека доста ќе се истроши Виктор, а Бејби на крај ќе го остави дечкото и ќе се заљуби во него.
Рајмз мислам дека добро би и легнал на
Лезбиангрл. Ќе ја натера да моли да и го смениме јузерот во "letmebeyourfriend".
За
Кики мислам дека соодветен партнер е
Серпико. Бидејќи Точкест може да ме убие, нема да коментирам повеќе ...:kesa:
А тебе
Тамарче, никој не би ти легнал подобро од
Декстерче. Не дека ми е братучед, па сакам да е со убава женска ... вака по изглед мислам дека сте баш таман за се` што подразбира поимов од темава ...:kesa::pos2:
п.с. Се мислев
Точкест со која форумџика би го наместил, ама едноставно неможам да смислам некоја која му стои повеќе од неговата
Ред Хот. Баш се хот како пар ... од оние со невин изглед, а којзнае што можат во четири ѕида ... ште едно насиље!:kesa: