Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ми текна на еден пар... кој скљафтан ќе биде еднаков на две гулапчиња во прегратка (метафора де... не сум на лекарства)

Поњер МКД и Тиквичка... двајца правници, спротивни ко масло и вода тука има да има искри уште само кога погледите ќе им се сретнат.
Ето ти....:pos2:. Зашто спротивни?:tv:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Второ продолжение...

Кики, која се најави, мора да ја врзам со некој момак со мотор, ама бидејќи Точкест и е брат и плус возеше веспа, единствен избор најблизу е Мистичен, кој ќе мора да се раздвои од Форчн. Мистик, ако не си стигнал до Стража, врти се назад, ти најдов девојче идеално за задно седиште. Лудата страст по две тркала, ќе се стркала на некоја есенска ливада некаде по некоја планина низ Македонија... Убаини.
[edit] Мистичен немал веќе мотор :( Али... ми текна на еден екстравагнтен форумџија, дали се сеќаате на Збратко? Е тоа е фраер ипол, кожна јакна, тетоважи, само брада да пушти, гарант и мотор има. (се фатив за моторов, као слеп за стап) Ќиќи бива? :vozbud: Е океј, ќе треба и Збратковски да го бараме да се врати, ама за тоа имаше и тема, кајгана детективи... ќе ги реангажираме...

BiG_kIsS... Корун. Детски show off дуел. Малиов има желба да покажуе мускули, а малава има желба да се дружи со истите. Кога ќе им досади од покажување гради (и едниот и другиот) ќе заглават дома да варат шпагети и бело месо без зачини, но со доволно мајонез, сепак сме во години каде телото сеуште се формира, не ја испуштајте шансата за поголемо, посилно, поцврсто, по... хеј, чаталејќи се со тоа што имате, не заборавајте да имате секс, и тоа причинува задоволство, исто толку големо. BiG kISS, i`m puting you in charge of this, малиот ќе се забораи скроз, ти се по приземна... скроти го. :wink:

ТонИнтер, пошто се пожали дека рамковно не сум го испоштуел, ја би му дал една... мх, сепак не е членка на форумот а преку другарка ти, е печена као за тебе, траст ми. Форумџика, во тој случај... Емма. Доколку не знаеш, тоа е едно мало повлечено слатко мало, кое плаче да биде сакано. А јас знам, према рамковниот, дека вие морате да ја испуштуете жената као права божица. Према тоа, во времето кога нема да се пуца (кантер де) или часка на мсн со битолчанки, верувам дека ќе имате време и да си раскажете за скрин шатови, а и да повлечете по некој шат. Мој совет, Битола знае да биде романтична, а Ангелче со задоволство ве чека.

Коа сме кај `Ангелче`, оној чкембарон шо се успива на дербија не смее да се праи многу кабадаја. Јове_Бт, мислам дека повеќе не треба да се припуштаваш на млади пејачки/спортистски кои ќе ми кажат мене во Скопје дека си фраер ипол во Битола. `Ангелче` е твојот вечен избор, за свечени вечери, за љубоморење на другите парови, и за бескрајни дебатирања околу светски важни теми а не македонски тривијалности. Tip of the day, муабетите се двојно поубави по физичката наслада еден од друг.

Бушав - Драма Куин. Се` е кажано. Фетиш за женски гради vs. фетиш за доминанти мажи. Не знам што повеќе да кажам после вакви силни аргументи. Само претпоставувам дека во таа слика нема да има место ни за воздухот. Буш има стресно пртпладне, таа има релаксирано кафенце. Потоа дома, тој го добива вистинскиот третман, таа е среќна дека го прави среќна. Пиво во приквечерина, таа спие во неговиот скут, it`s like a Wall Street happy story.

Крејзи Појол (Тони ако ми спомнеш пак за рамковни... :pishtoldz), ти си сега во Тетово. А таму, имам едно девојче, вистинска божица, The Goddess. Бидејќи ти си исфорсиран националист, а девојчево е незаинтересирано за политика, ќе бидете како “Гласот на народот“. Ти ќе си верглаш за своите идеи, таа ќе си полира нокти и ќе размислува за нормални теми, и кога ќе и дојде преку глава од твоето блебетање, рачунај дека нема да се двоуми да те силува. Бидејќи е правило, оној кој се прави фраер на форум, во живо е потчинето маченце. А таа е Годес нели, па ако извади камшици и лисици, не се плаши, не е од алфите... ќе следи благопријатно пецкање на кое откако ќе отрпнеш ќе имаш бескрајно задоволство.

Зевсус... Наташа... Мхм!!! Зеко е ветеран со изградени сфаќања. Наташа е конзервативка со широко срце. Откако ќе поминат од прилика 2 месеци во додворување и уште два во претпазливо испитување на телата, ќе се спојат како две кокичиња во рана пролет. Со истата брзина невидлива за човечко око, малку по малку силно ќе се врзат еден за друг, греејќи ги своите душички. На крајот се тотално нераскинливи и одат во исклучиво во пар и под референцата “ние“. Ова е мој личен хит на денот.

Тончи клаберот сите му давате клаберки, ама јок. Јас му ја нудам Бушавка. Полу клаберка со афинитети кон хип хоп. Класичен работлив народ, кој домашната атмосфера попладне ќе ја претвори во палење миризливи свеќи, доооолго уживање во када со врела вода, каде нај неодолив момент ќе биде позитивната шега на Тончи по која хистерично ќе се изнасмеат и двајцата. А тоа носи само убави нешта потоа... да не бидам детален. Вечерната атмосфера сепак се сведува на тоа што сите го спомнаа... party animals. :je:

Принц, имам едно другарче, би сакал да ве седнам на иста маса. Рејзорблејд. Таа е андерграунд, се обидува да влезе во стандардната шема ама не е тоа длабоко во себе. Ти си веќе искусен момак, знаеш што е почит, љубов и разбирање, те молам извлечи го вистинското од оваа душа, и да видиш какви чуда ќе се случуваат. Креативка со имагинација способна за реално расудување и принципелна девојка како што само би посакал. Кога ти со својата ментална стабилност би продрел (метафорично, :) сексот си е ваша работа) во неа, ќе ја кренеш од земја и ќе ја поставиш на црвен тепих. Идеална комбинација...

Ќе ја праиме работава хокеарска, на третини...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Виктор само една забелешка. Мистичен нема мотор:)
али знам фурумџија што има...ќе ти шепнам

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Ајде нешто и од мене, накратко мои предлози за скљафтање :)

Лејди Сатори и bucio; дечкото, буцио, иако строго се држи на тоа дека не сака :pusk:, Сатори мислам дека ќе успее целосно да му го промени ставот за предиграва.

ада и Разиел; овие двајца, ептен ми се допаѓа како размислуваат, па зошто да не би било така и во врска, да се надополнуваат еден на друг, а сексот би бил мх мх, доживљај...

Апокалипто и Тамарче; накратко, ресенчанецов може да и ги исполни сите фантазии на оваа паметна битолчанка.

Псај и Серпико; еднаш го слушнав Серпико на радио, стварно секси глас има, што мислам дека е полн погодок за псај, што ја сметам за многу откаченка девојка, а пико е just the man to do it!

И за крај, MIKI1 и Unholy; незнам дали би можеле ове двајца да го сменат муабетот, кога ќе се заедно само религија ќе зборуваат, и така Unholy многу често го спомнува Мики, ова е најбоље комбинација според мене.

Ако ми текне уште нешто, ќе има апдејт.

R

Razorblade Kiss

Гостин
ада и Разиел; овие двајца, ептен ми се допаѓа како размислуваат, па зошто да не би било така и во врска, да се надополнуваат еден на друг, а сексот би бил мх мх, доживљај...
:pos::pos::pos:
Море се е можно .Мејби бејби. :)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Unholy и The Goddess
ВикторГГ и Драма куин
Апокалипто и тиквичка
Какав доживљај
:vozbud:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.856
Поени од реакции
20.371
МериЏејн појзон и Ацид :pipi: (аууу колку жежок пар има да се тресе се бре)..

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Џимејот и Авоид Д Воид. :kesa:

:back::pos:Апо сме си одговарале бе.
+и девојките ми се погодени,Псај,Емма...Мх мх.После дешавка може и Серпико и Јове да ни се уклучат. :vozbud::)
навивам за Шмекерот и Псај. Ива ќе процвета покрај него.:vozbud::pos2:
Ама сe заигра сеа и ти. :icon_lol: Не те делам тебе, пукни. :wub::pos:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Смее да се излезе од хетеро зоната, нели?:icon_lol:

АБЦ и конкрит
Мистичен и Соња5(таа политичарката)
Тиквичка и Крејзи Појол
Јове_Бт и Лејди Сатори(за овие не се зезам, многу одговараат)
Б_О_Ж_И_Н_О и ЕНТЕР(како ни за овие)
Корун и Тимче
Трн и ДрамаКвин
Еце и Агора
Ацид и Маринка(банираната)
Некро и Мари4ето(двајцата се по љубовта)
Синдикат и Дивајн

Покасно ќе дополнам.:)
ајкулче прај разлика меѓу секс и љубов, одамна се променив.

п.с. да се вратам на темава: јас би за Оргија!
и онака повеќето нови членови не ги познавам, ама на кого му е гајле тоа.. :je:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Џимејот и Авоид Д Воид. :kesa:
не, не Емма, Џимеј-от е за бебуш:) мислам дека ќе бидат препресладок пар(за другото оставам на нив)

А Авоид д Воид ќе биде со..Армин06. ма ќе ја оспипува со љубов. пошто он сака девојки со права црна коса, ма нема да сака од раце да ја испушти. исто оваа цура би била добар пар со маарко. мислам дека немаат ист стил, ама она е нешто андерграунд, он нешто рок/метал, ќе се снајдат..од зборење за музика ќе прејдат на уживање на музиката..и нешто друго:pipi:

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Второ продолжение...

Тончи клаберот сите му давате клаберки, ама јок. Јас му ја нудам Бушавка. Полу клаберка со афинитети кон хип хоп. Класичен работлив народ, кој домашната атмосфера попладне ќе ја претвори во палење миризливи свеќи, доооолго уживање во када со врела вода, каде нај неодолив момент ќе биде позитивната шега на Тончи по која хистерично ќе се изнасмеат и двајцата. А тоа носи само убави нешта потоа... да не бидам детален. Вечерната атмосфера сепак се сведува на тоа што сите го спомнаа... party animals. :je:
Бушавка не е на продажба моментало....у реду е???
А со тебе Виктор.....дома ќе....

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
:vozbud:
Се разгори ситуацијата..

Јас би за вака:

Леандра и Дивајн, совршен спој од умственост, интелигенција, елегантност и убавина! Мх, мх, мх!

Викторгг и Razorblade Kiss, ќе се снајдат тие во нивната утопија..

Точкест и Псајтисвекшн, добро би му годел на овој реметџија една фуфица како Псај, да го издоминира и да го напердаши!

Ацид и Крејзи ин лав, овде гледам многу потенцијал :vozbud:

Трн во око и Никола, аух каков спој!:pipi:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Јас мислам дека најдосвршена комбинација би биле
shadow_rr и Гижо .. Се надевам не ви пречи што ве ставив во геј комбинација , ама совршени сте 1 за друг :vozbud:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
не, не Емма, Џимеј-от е за бебуш:) мислам дека ќе бидат препресладок пар(за другото оставам на нив)

А Авоид д Воид ќе биде со..Армин06. ма ќе ја оспипува со љубов. пошто он сака девојки со права црна коса, ма нема да сака од раце да ја испушти. исто оваа цура би била добар пар со маарко. мислам дека немаат ист стил, ама она е нешто андерграунд, он нешто рок/метал, ќе се снајдат..од зборење за музика ќе прејдат на уживање на музиката..и нешто друго:pipi:
Maцо, баш и немам некоја црна коса ама може да се среди нешто околу тоа :icon_lol: Комбинацииве се.. :) Тебе стварно не можам со никој освен со Пиратот да те спојам, ама затоа Eмма, иако сите со Тони тебе те пишаа, мене некако ми идеш со Фантомот :back:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
MaRyJaNe-poison и Скулгрл (тенденциите се поклопуваат, посакување на нешто ново, возбуда од замислата, страст). лол

Kajgana Shop

На врв Bottom