Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ја би за

Ива-псај со Серпико...неописливо

Трн во око со Драма Квин...кинки

Мериџејн појзн и ибатерфлај (цимерките) со браќата админи Ацид и Мистичен...жестоко

Мац)) со Тамарче...поучно

Батистута со Дивајн...авторитативно

и...то

U

UnholY

Гостин
Unholy и The Goddess
А,ти MaryJane можеш со Macedalien.
Еден експериментален blow out секс, чисто информативно, да дознаеме каков би бил еден секс помеѓу стрејт и геј ;)

И за крај, MIKI1 и Unholy; незнам дали би можеле ове двајца да го сменат муабетот, кога ќе се заедно само религија ќе зборуваат, и така Unholy многу често го спомнува Мики, ова е најбоље комбинација според мене.
Сеа пак ме предизвикуваш за едно nasty сценарио?

Сепак не.
Тебе ќе те поштедам.
Пошто на сликите шо ги имаш ставено на профил добив впечаток дека си многу осамено и сентиментално момче кое е прогонето од Кју Клукс кланот.

Тоа што за се многу размислувам...
Еве го изјаснувањето на нашиот фамозен трансилваниски лорд на темата ''Мојот најчест проблем ''.
Лордот претендира да ја потисне својата резигнација, односно фактот дека е осамено, сентиментално момче, онакво како шо гледаме во Американските тинејџерски филмови, па крадејќи туѓа елоквенција и гледајќи една епизода од South Park, сака да изгради авторитет и впечаток кај останатите дека е способен за феноменални пародии.

Негова форумска компатибилност е armin06.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
:vozbud:
Се разгори ситуацијата..

Јас би за вака:

Леандра и Дивајн, совршен спој од умственост, интелигенција, елегантност и убавина! Мх, мх, мх!

Трн во око и Никола, аух каков спој!:pipi:
Кога сме кај мене и Леандра, тоа мислам одамна дека го започнавме ... мислам како идеја. Но неизбежна е и трета личност во оваа совршена комбинација, а тоа е нашата Псај. Е тоа е полниот погодок.:vozbud::vozbud::vozbud:
А кога сме кај Трн и Никола ... апсолутно уште повеќе да! Ги познавам и двајцата и сметам дека нема да си најдат подобар скљафтач. Дури можам и да ги замислам, ама без детали, бидејќи не го откривам Никола.:toe::vozbud::kesa:

А други парови ...
Росонерка бидејќи бараше да биде спомната ... ете неа незнам зошто, ама мислам дека би направила да се скљафта со Кенгурчо. Навистина незнам зошто, ама така ми доаѓа ... хммм. Физички ми одговарат ... таа нежна и згодна, тој груб и позгоден ... насиље!:vozbud::vozbud::vozbud:
Викторгг ветив дека уште еднаш ќе го пишам, па овој пат ми доаѓа да биде тоа со Бејбигрл. Не Дани, таа другата. Тука мислам дека доста ќе се истроши Виктор, а Бејби на крај ќе го остави дечкото и ќе се заљуби во него.
Рајмз мислам дека добро би и легнал на Лезбиангрл. Ќе ја натера да моли да и го смениме јузерот во "letmebeyourfriend". :vozbud:
За Кики мислам дека соодветен партнер е Серпико. Бидејќи Точкест може да ме убие, нема да коментирам повеќе ...:kesa:
А тебе Тамарче, никој не би ти легнал подобро од Декстерче. Не дека ми е братучед, па сакам да е со убава женска ... вака по изглед мислам дека сте баш таман за се` што подразбира поимов од темава ...:kesa::pos2:

п.с. Се мислев Точкест со која форумџика би го наместил, ама едноставно неможам да смислам некоја која му стои повеќе од неговата Ред Хот. Баш се хот како пар ... од оние со невин изглед, а којзнае што можат во четири ѕида ... ште едно насиље!:kesa::vozbud:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Рајмз мислам дека добро би и легнал на Лезбиангрл. Ќе ја натера да моли да и го смениме јузерот во "letmebeyourfriend". :vozbud:
Еј жифти кариера немој...уморен сум 3 недели по ред прва смена идам...нека ми легне она, молим те.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Росонерка бидејќи бараше да биде спомната ...
Не барав баш али ај не се бунам :)

Него да ти ја исполнам порачката не за друго роденден ти е:)
Дивајн и Мистичен совршен администраторски пар :pipi:

А може и втора варијанта, план Б ...
Дивајн и Чомбе фудбалски пар :vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе си берат заедно јаболка во Ресен и после ќе си се шетаат покрај Дрим :vozbud:

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
Ја би за

Ива-псај со Серпико...неописливо

Трн во око со Драма Квин...кинки

Мериџејн појзн и ибатерфлај (цимерките) со браќата админи Ацид и Мистичен...жестоко

Мац)) со Тамарче...поучно

Батистута со Дивајн...авторитативно

и...то
убичу те због ово ја :pos2::pos2::pos2: ама со кој и да ме скљафташ нема да ме надминиш со мојата Ренатче (односно твоја пардон):vozbud::back:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.856
Поени од реакции
20.371
Дивне и Гарфилд (двајцата искусни) може и на рака да се бутаат ко почетно загревање ..:pos:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Луси Лу, како можев тебе да те заборавам..пошто ти си таква мила, фина и романтична, ти треба некој тип кој ќе ти го зашемети умот, со зборови и нешто друго..тебе драга би те скљафтала со Виктордаблџи. таков романтичен пар, ах, лудило..:vozbud:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Јован и Магде - од причина што мислам дека само ^^^Магде^^^ може да го истрпи овој модерен дудлач.
elence$ и Apokalipto - кога ги видов на собиранката сфатив дека овие двајца членови се создадени еден за друг.

Kajgana Shop

На врв Bottom