Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
задње во кола, хахахах интересен филинг е:pos2:

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
На педалинка

На брана, вечерно време, жив чоек нема...

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Во WC на ВЦ шоља.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
-Пред двете нејзини цимерки во иста соба, едната седеше пред компјутер свртена со грб кон нас, а другата спиеше. Исто така и кај мене, цимер ми спиеше, исто така ви иста соба.:vozbud:
-Кај неа дома во нејзината соба додека мајка и и брат и беа во соседната соба со отворени врати :):):).

Член од
11 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
1
:drk:haha jas vo kafana na rabota samo personalot beshe ali ne kazuem u koja kafana i ako voopsto vi e cudno sum so devojka mi sme imale sex i na ljuljaski u maalo ali nemase narod naravno :P:D:pusk:

Член од
19 февруари 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Pod ACROPOL vo Atina. I Vo Avtobus vo Bosna. I na Pecurka Karpa vo KAPADOKIJA Turcija. I na edna Visoramnina vo Turcija.

C

Cool Hand Luke

Гостин
Во кола :toe: А ни колата не беше некоја необична :toe:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
на балкон, во вц во еден кафич и во вц во интернет кафе, во автобус, на граница (ама кратко беше)...со маж ми, ама тогаш дечко ми беше

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сите овие места кои ги споменавте,кои се претежно јавни,ме водат до прашањето:Дали воопшто ве интересираат коментарите на случајно засегнатите на местото и што ќе се случи ако сите ги применуват овие места за задоволување на сексуалниот нагон?

I

InF3cTeD

Гостин
Сите овие места кои ги споменавте,кои се претежно јавни,ме водат до прашањето:Дали воопшто ве интересираат коментарите на случајно засегнатите на местото и што ќе се случи ако сите ги применуват овие места за задоволување на сексуалниот нагон?
нај искрено во тој момент како шо сум бил напален спремен за секс не би мислел на тоа дали некој ќе види,слушне....едноставно паметот ми бил во сексот :vozbud:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Во Крушево на една свадба в планина :kesa:
Во Охрид во вода :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom