Кое годишно време?

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Има ваква слична тема.... т.е. за кое годишно време повеќе го сакаме.... па ај нека остане оваа одделна.... не ги лепам.... нека остане.

Иначе јас сакам топло време.... си имам езеро.... ако е ептен топло ке се бапнам еднаш.... ке се освежам..... и река имам.... и таму ке се бапнам.... иначе ДА!.... мои си се... и не ги давам...:)

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
лепи друже.....највеќе сакам коа ми е спротивно од времето надвор. на пр.сакам во зима измрзнат да се вратам од негде, и пред тв со дебело ќебе, нешо да каснам, и добар филм. Или, лето, 40 степени, ме удрило дамла, па се бапнувам на тераса, цревото пуштено, ладно пивце, карти, табла.........damn се забораиф...:)

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
топло лето плажа сонце седанки излети...обожавам

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Пролече! Ни топло,ни ладно. ТАМАМ!!!
Пошто немам ни езеро,немам ни река,а и не се ни мои, (ех Еко,Еко...да ти е блазе),неќам лето! немам ни планина,па неќам ни зима!
Сакам пролет бе!:kajg:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Бидејќи почнаа сите да пишуваат кое годишно време го сакаат, да не дојде до тоа да имаме на темава по еден збор какво време сакаме, ги споив двете теми.

Така постапив според правецот кој го фати темава. Ама Еко ако сакаш, ќе ја разделиме, нема проблем.

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
ТОПЛО И ЛЕТО! али не е дека не ми е мерак кога ќе падне првиот снег во зима, мх, мх:wub:

Член од
9 мај 2006
Мислења
144
Поени од реакции
0
дефинитивно најболи се пролет и лето затоа што кулираш цел ден на кров со гајба пиво

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Ja go obozavam letoto!Epten sakam gorestini i voopsto ne mi precat sega se slucuva nekogas ali za razlika od drugite tri ovaa mi e omileno!

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Prolet!Budenje!Topol veter!Proleten dozd!Silno sonce!Proletta ja povrzuvam so mojot zivot!Polna so ubavi momenti,sareni cvekinja,prekrasni melodii,raznobojni peperutka!Proletta ja povrzuvam so mojata mladost:naivna kako letot na peperutkata,neumorna kako proletniot veter,jasna kako sonceviot zrak!Proletta ja povrzuvam so mojata sreka:bezbroj nasmeani lica,zadovolni od svoite ostvaruvanja,isto kako sto e zadovolen prletniot den koga ke pocne i ke zavrsi so malodijata na lastivickite!
Proletta ja povrzuvam so radosta poradi budenjeto na prirodata!Istata taa radost zivee vo mene,pravejki mi go sekoj den-NAJVREDEN DEN ZA ZIVEENJE!

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Доцна пролет - рано лето :icon_lol: најубаво ни е спарно ни е топло многу

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Najmnogu ja sakam proletta oti nee ni toplo ni ladno no go sakam i letoto oti po cel den si se kapam vo bazen i na more, ama samo juli i avgust malku mi e:cry:

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Leto- bidejki ke se kapam....:))

Член од
16 февруари 2006
Мислења
191
Поени од реакции
0
Гласав за пролет ама и есента ја сакам,поточно најпријатно се чувствувам кога не се дрвам од студ и кога не е пеколно топло, онака умерена температура.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Есен. Али рана есен. Природата е најшарена и најубава тогаш!

Kajgana Shop

На врв Bottom