Кое годишно време?

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660

UnMistakable

Love's divine
Член од
16 февруари 2006
Мислења
342
Поени од реакции
1
leto leto i samo leto, ne bi go menuval za nisto. ako razmislam mozebi nekogas prolet, ama samo nekogas. :)

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Лето иако ми е роденден во зима. Летоооооооо е најубаво годишно време па после зима па пролет и на карј есен. Најгадно е во есен според мене.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
Najmnogu sakam leto, osobeno mesec juni, togas vremeto mi e najsuper, preod od prolet vo leto, ne e premnogu toplo, moze da se seta. Mrazam esen i zima, konkretno zapocnuvajki od 01.10 do 01.03, isto taka i proletta ne mi e mnogu interesna zatoa sto na ubavo vreme treba doma da se uci!

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
Лето обожавам затоа што се надвор е некако живо. Народ многу по улициве... ово-оно.

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Пролет ама доцна, или подобро кажано почеток на летото - Мај-Јуни мх мх мх.
Кога уште не е пекол, а денот голем, мириса воздухот на...не знам како да го опишам...УБАВО.

Член од
15 март 2006
Мислења
195
Поени од реакции
1
zima ne mozam da podnesam, samo leto najbolje godisno vreme a i prolt moze zaso da ne

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Sakam prolet-leto. Ama letoto mi e nekako...najnaj :) Odnosno gi sakam site osven zimata.Ic ne ja sakam.Da mozese da ima zima samo na planina koga odam :):):)
Mnogu sakam prolet so leto zatoa sto sonceto i toplinata pozitvno vlijaat na mene i sum mnogu dobro raspolozena :) Obozavam more i sonce i plazi i cvekinja i topli veceri i akanje po sirok sokak :):):) zatoa letoto i docnata prolet se mojot izbor :wink:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Najubavo e prolet..nekako se zivnuva posle golemine zimski studovi,bashka mozesh da si shetkash i da ne se prepotish a i da ne smrznesh. Ostaj toa ama se e nekako romanticno i veselo u ednostavno ubavo(hopeless romantic sum sho da praam):) a zima ne sakam zaso e ladno i sedish doma i zderesh od sho nema sho drugo da se prai..esen ne cini zasho pocinja shkolo i ima mnogu dozd..a u leto edina dobra stvar e raspust(ne mozam da gi podnesam goreshtinite)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Пролет, го обожавам дека не е ладно, ама не е ни топло. Сакам и лето ама лето ептен е пекол а од своја кожа не се искача :)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Дефинитивно лето

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Лето си е лето колку и да е топло мене ми е супер...само да има некаде водичка и да се бањарам и не ми треба ништо...пролетта исто така не ја подценувам, неа ја сакам бидејки ја мразам зимата толку многу и кога ке дојде таа пролетта некако оживувам, многу тешко ја поднесувам зимата...есента не ја сакам бидејки како и веке да ја нема тука во Мк...од топло заладува и почнувам да ја мразам, бидејки е многу блиску зимата и го нема сонцето...значи јас го сакам летото најмногу, бидејки е најдалеку зимата од него и најмногу поради сонцето...хихихи:bip:

IGI

Il Corvo
Член од
12 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
4
Лето навечер.

Lolita

Butterfly Kiss
Член од