Najmnogu sakam leto, osobeno mesec juni, togas vremeto mi e najsuper, preod od prolet vo leto, ne e premnogu toplo, moze da se seta. Mrazam esen i zima, konkretno zapocnuvajki od 01.10 do 01.03, isto taka i proletta ne mi e mnogu interesna zatoa sto na ubavo vreme treba doma da se uci!
Пролет ама доцна, или подобро кажано почеток на летото - Мај-Јуни мх мх мх.
Кога уште не е пекол, а денот голем, мириса воздухот на...не знам како да го опишам...УБАВО.
Sakam prolet-leto. Ama letoto mi e nekako...najnaj Odnosno gi sakam site osven zimata.Ic ne ja sakam.Da mozese da ima zima samo na planina koga odam
Mnogu sakam prolet so leto zatoa sto sonceto i toplinata pozitvno vlijaat na mene i sum mnogu dobro raspolozena Obozavam more i sonce i plazi i cvekinja i topli veceri i akanje po sirok sokak zatoa letoto i docnata prolet se mojot izbor :wink:
Najubavo e prolet..nekako se zivnuva posle golemine zimski studovi,bashka mozesh da si shetkash i da ne se prepotish a i da ne smrznesh. Ostaj toa ama se e nekako romanticno i veselo u ednostavno ubavo(hopeless romantic sum sho da praam) a zima ne sakam zaso e ladno i sedish doma i zderesh od sho nema sho drugo da se prai..esen ne cini zasho pocinja shkolo i ima mnogu dozd..a u leto edina dobra stvar e raspust(ne mozam da gi podnesam goreshtinite)
Лето си е лето колку и да е топло мене ми е супер...само да има некаде водичка и да се бањарам и не ми треба ништо...пролетта исто така не ја подценувам, неа ја сакам бидејки ја мразам зимата толку многу и кога ке дојде таа пролетта некако оживувам, многу тешко ја поднесувам зимата...есента не ја сакам бидејки како и веке да ја нема тука во Мк...од топло заладува и почнувам да ја мразам, бидејки е многу блиску зимата и го нема сонцето...значи јас го сакам летото најмногу, бидејки е најдалеку зимата од него и најмногу поради сонцето...хихихи:bip:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.