- Член од
- 21 септември 2005
- Мислења
- 198
- Поени од реакции
- 0
Ko ke mi dojt vremeto protezava da mi ja izvadat, site ima da letate pomene
А приказната?!?!Dolphin напиша:Да Бич би ја легнал, би ја покрил би ја бацил у чело и би и угасил светло...
ама и ти си желна за царевка?! :ne: голема си ти, и верувам си научила, таму моеш да дојдеш како демонстраторка!FortunE напиша:Aj за Малкоец дискутирајте на темата во Сеир
Оф не може човек да ве запре кога ќе почнете)
На Антарктикот се праат отстапки од секое правило.. а ја имам протекции.. ЈАСНО?!?! :pishtoldz :baeh:Dolphin напиша:Да Бич - народна никој не смее да ја легне, бар дур не заврши 2 години академија...
Јасно?!!??!?:pishtoldz
:pishtoldz
Спуки, јас мислам дека се имам изјаснато на почеток, ама дека ми е мака да барам ај ќе кажам пак за тебе и Обидиен да не мислите дека избегавам :wink:spooky напиша:Дивне, абе се испозаклаа луѓево околу тебе, ничим изазвани!!
Те прашува ли барем тебе некој нешто, или само те тегнат секој на своја страна?
За мене не остана ниедна потенцијална партнерка... Тукушто се изјаснив за се што е женско на кајгана...Офчар напиша:ова као партнери за матура бирање на крај ќе искочи..
Чичко Делфин.. коа ти се роди у се нервираше шо Ѕвезда изгуби од Келн 3-0. И уште ептен свежо го памтам тоа... И бев на одмор у Олимпик Бич, и упознав 2 велшанки моја возраст, и кисневме на тобоганот, а ја се снаоѓав добро со англискиот.mary_jane напиша:хммммм...
добар топик...али незнам не би одвоила некој посебно.....вака од слики не сум виделка некој што ме заинтергирал...аватари не значат ништо...а од постови...валјда ацид и делфин