Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Порака до ит уаснт ми... Ацева е 40 години, али е најдобра женска на тие години... Јас до сеа 100 пати ќе и се пуштев, да си немав ветено дека раскрстувам со постари...

Да сум на твое место бајѓи ќе се помачам околу неа, пошто човече не да вреди, него не знам....

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Па би било више уљудно, да не го тупиме читаториумов, нели?

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Делфин, перките ќе ти ги искинам. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

ItWasntMe

Dark Side
Член од
16 октомври 2005
Мислења
89
Поени од реакции
0
Aceva напиша:
Делфин, перките ќе ти ги искинам. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ova znaci deka so vreme reba da se otkazam ili ... ??? Ne ja razbiram pricinata da se povredi nekogo poradi toa sto dal nekoj kompliment. :lud:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
ItWasntMe напиша:
Kako da se zablagodaram za sovetov ???
Не е совет... констатација е...

Ацева (право име и е Вера, иначе), е многу секси... Висока е 174-5 сантима, ја иам видено стегната у фармерки (мххххх мххххххх мххххх), а и добра града држи (хендфул)... На фаца е многу слатка, и нон стоп е насмеана..

Знам дека поштува помлади дечки..

А сеа советот...

Не ќе да можеш да ја легнеш на готово... Она сака покажување многу самодоверба, ама и џентлменство, а и шарм... Плус треба да имаш јака смисла за хумор...

Последниот што и го знам беше 23 годишен, вежбаше аикидо, и имаше тело какво што јас на пример никогаш нема да имам...

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Кажано со насмевка, значи дека со љубов му се обраќам - како и секогаш. И што си се заоткажувал ти?

Делфин - стоп ит!:icon_redf:cheeky2:

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Да Биче дур да се дае на форумџија, ќе пројде време.. мене така ми изглеа..

Од малолетнички сум поише за Д Бич - вистинска, а од сениорките.. хммхмхмхмхмхмм - све се удани или вежани..

Од мажјаците би му го тртнал на Мацедалиен, ко ќе осети калабастер Малкоечки, никад више нема ни да помисли..

Ацева е Мис МИЛФ и тука сме сите ван конкуренција, зато стоп ит Киту.. да не ги викам пингвините

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Офчар напиша:
Од мажјаците би му го тртнал на Мацедалиен, ко ќе осети калабастер Малкоечки, никад више нема ни да помисли..
Седи бе - не ме знаеш!!! Исцедичу те као лимун из Крита усред лета :baeh: :pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ако планирате да се легнувате кажете кој со кого, ако не - доста беше дудлање:) Темата од Сеир беше префрлена во Љубов и секс (не заборавајте), не ме мачете да бришам постови, поштедете ме, немам сила за денес веќе:)

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Ај вака...

Ацева не би ја легнал.... ради разликата у години...

Дивајн не би ја легнал.... ради што на неа и треба романтика љубов и сигурност, а ја тоа не можам да и го пружам...

Форчн не би ја легнал, пошто имам поминато доста време со неа на МСН, и знам дека и на неа и треба дечко а не мувач...

Д Бич вистинска не би ја легнал.... ради разликата у години

Да Бич би ја легнал, би ја покрил би ја бацил у чело и би и угасил светло...

Девилиш не би ја легнал... Пошо ако не ја женам после ќе ми биде незгодно од Климчо (А и од Дешо искрено)...

Бејби не би ја легнал.... пошо немам ништо заедничко со неа освен гарфилд (мене пријател, неа се надевам нешо повеќе)...

Годес оф Хаос не би ја легнал...ради разлика у години исто така...

ОБДН не би ја легнал... ради што колку и да е фантастична... не е баш женствена за мој укус...

Наташа не би ја легнал... пошо апсолутно не знам ништо за неа....

Мацедалиен не би го легнал... пошо само на женски ми рипа...

Злобница не би ја легнал.

Натуш и Ники не би ги легнал ради разлика у зрелост...

РагеАнгел не би ја легнал, ни последна у универзумот да е... Ни со пиштол на чело...

Дани не би ја легнал... не знам.. у последно време е многу ОК девојчето, и и поштуем постови, али не би ја легнал никад...

Јин Јанг не би ја легнал... Искрено, неа би ја одлежал!!!

Штранга не би ја легнал, пошо иако сака да се прикаже како слободна у прашање на љубов и секс... не е ни оддалеку..

Пеарл не би ја легнал, пошо ако се заљуби у мене (а ќе се заљуби), ќе неам срце да ја остаам и ќе дое до мачна ситуација...

Ангела не би ја легнал... пошо... она е интересна, ама малку ми е чудна...

Isabelle не би ја легнал... Она точно си знае зошто...

Супергрл не би ја легнал... различни сме ние двајца ептен... не сме ни за легнуење заедно...

Adr1ana не би ја легнал пошо е многу мирна и ќутлива за мој вкус...

Ninja не би ја легнал пошо денес дознав дека ми е колега модератор... Немав чуено за неа...

Кикики не би ја легнал пошо за да добијам желба да легнам некоја треба да е барем 50% искрена со мене...

Доволно? Се надевам дека не испуштив некоја!!!

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
ItWasntMe ... sho se tiche "teta" Aceva.. imaf prilika da ja upoznaam. Sekoja chest!Ja bidue pred se ko choek.Po nashki kazhano... go ima muabetot i osmehot, a po mashki kazhano.. i DOBRO se drzhi:)

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Киту, :cuc:

Чоече, само што си фати врски кај пингвините!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Dolphin напиша:
Мацедалиен не би го легнал... пошо само на женски ми рипа...

Доволно? Се надевам дека не испуштив некоја!!!
Јас на тебе на ЈА ти личам? :shok: Море, како што кажа Ацева има перките да ти ги сечам!!! :ne_zboram :pos:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Делфин, ја све тоа би легнала - око не ми трепнуе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom