:pop: :pop: :pop: :pop: :pop:ItWasntMe напиша:Neznam sto se zaletale site po divine i thabitch, ja bi nesto poiskusno, a kako takva mi se gleda aceva. Zakljucok za prasanjeto kogo bi legnale e Aceva !
A zosto tvoja ?Macedalien напиша:Едвај чекам Ацка моја да одговори на предизвикот!!!
Онака - си ја присвоив од проста причина што “се грижам за постарите лица“. :wink:ItWasntMe напиша:A zosto tvoja ?
Леле ти ако не ми ја укочиш вилицава од смеење не знам кој!!! Као изгладнути кит станав!!!Aceva напиша:Мацо, не ми се мешај у штипки. Ја тука спремам терен за тебе, а ти ми ги ишкаш интересентите.:wink:
Ти кој не бев јас, обично јас ги легнујам луѓето - јали со бокс, јали со пресечка во колената, јали со пиење, јали со кредитна.
Пошто си тукавашен, ќе напраиме исклучок за тебе. Еве, го оставам бастумчето на страна, вилицата у чаша - рачунај ме за легната.
Nekako ne mi licis za so bastun i vestacka vilica, a za odgovorot sto go dade se prasuvam: Dali kako blagodarnost da se custvuvam veke kako da sum ... ili ne bi se zadovolila samo so toaAceva напиша:Пошто си тукавашен, ќе напраиме исклучок за тебе. Еве, го оставам бастумчето на страна, вилицата у чаша - рачунај ме за легната.
Види момче, кај мене не важи понуден како почастен. Рачунај ме легната значи тоа што пишува. И узми цевку и работи, а ако стане интересно - и хулахопки соблакам.:wink:ItWasntMe напиша:Dali kako blagodarnost da se custvuvam veke kako da sum ... ili ne bi se zadovolila samo so toa
Muabetov stana interesen, samo ne znam kako da pocnam da rabotam. Ustvari ne znam ni kade e pocetokot so ogled na toa deka ne te poznavam, a sto ne znaci deka odnapred se otkazuvam. Znaes kako vikaat "Nadezta posledna umira". Samo da go najdam praviot pat i sve ke e ok ...Aceva напиша:Види момче, кај мене не важи понуден како почастен. Рачунај ме легната значи тоа што пишува. И узми цевку и работи, а ако стане интересно - и хулахопки соблакам.:wink:
Kolku mlad ne znam, zavisi od tebe A na naredniot tvoj odgovor odgovaram na PP :wink::raz:Aceva напиша:Моеш само млад да испаднеш, мајмун - никако.