Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.

ItWasntMe

Dark Side
Член од
16 октомври 2005
Мислења
89
Поени од реакции
0
Neznam sto se zaletale site po divine i thabitch, ja bi nesto poiskusno, a kako takva mi se gleda aceva. Zakljucok za prasanjeto kogo bi legnale e Aceva !

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
ItWasntMe напиша:
Neznam sto se zaletale site po divine i thabitch, ja bi nesto poiskusno, a kako takva mi se gleda aceva. Zakljucok za prasanjeto kogo bi legnale e Aceva !
:pop: :pop: :pop: :pop: :pop:

Едвај чекам Ацка моја да одговори на предизвикот!!!

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ДаБич....зашто....немам поим....има една реченица во армагедон за тоа, ама ме мрзи да ја пишувам. Кој го има гледано филмот повеке од 50 пати знае за што зборам

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Мацо, не ми се мешај у штипки. Ја тука спремам терен за тебе, а ти ми ги ишкаш интересентите.:wink:
Ти кој не бев јас, обично јас ги легнујам луѓето - јали со бокс, јали со пресечка во колената, јали со пиење, јали со кредитна.
Пошто си тукавашен, ќе напраиме исклучок за тебе. Еве, го оставам бастумчето на страна, вилицата у чаша - рачунај ме за легната.:icon_lol:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Aceva напиша:
Мацо, не ми се мешај у штипки. Ја тука спремам терен за тебе, а ти ми ги ишкаш интересентите.:wink:
Ти кој не бев јас, обично јас ги легнујам луѓето - јали со бокс, јали со пресечка во колената, јали со пиење, јали со кредитна.
Пошто си тукавашен, ќе напраиме исклучок за тебе. Еве, го оставам бастумчето на страна, вилицата у чаша - рачунај ме за легната.:icon_lol:
Леле ти ако не ми ја укочиш вилицава од смеење не знам кој!!! Као изгладнути кит станав!!! :pos: :pos: :pos: :pos:

ItWasntMe

Dark Side
Член од
16 октомври 2005
Мислења
89
Поени од реакции
0
Aceva напиша:
Nekako ne mi licis za so bastun i vestacka vilica, a za odgovorot sto go dade se prasuvam: Dali kako blagodarnost da se custvuvam veke kako da sum ... ili ne bi se zadovolila samo so toa :P

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
eeeeeeeej daj boze da sum tuka za kajganskata rodendenska zurka, pa da vidam kolku ste iskreni vo vasi izjavi dudlaci i dudlacki.....ma koj posle se stiska ja ke go sednam na toa mesto kade treba,iam dobra memorija zaboraviv da vi kazam...........znaci mislite se dobro sto pisuvate u topikot

ps:acid dobra idea so toa apartmen pa nema da mi e ladno kako velis.......

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
ItWasntMe напиша:
Dali kako blagodarnost da se custvuvam veke kako da sum ... ili ne bi se zadovolila samo so toa :P
Види момче, кај мене не важи понуден како почастен. Рачунај ме легната значи тоа што пишува. И узми цевку и работи, а ако стане интересно - и хулахопки соблакам.:icon_lol::icon_lol::wink:

ItWasntMe

Dark Side
Член од
16 октомври 2005
Мислења
89
Поени од реакции
0
Aceva напиша:
Види момче, кај мене не важи понуден како почастен. Рачунај ме легната значи тоа што пишува. И узми цевку и работи, а ако стане интересно - и хулахопки соблакам.:icon_lol::icon_lol::wink:
Muabetov stana interesen, samo ne znam kako da pocnam da rabotam. Ustvari ne znam ni kade e pocetokot so ogled na toa deka ne te poznavam, a sto ne znaci deka odnapred se otkazuvam. Znaes kako vikaat "Nadezta posledna umira". Samo da go najdam praviot pat i sve ke e ok ... :P

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Ма какво откажување!?! Моеш ти, ајде не се секирај. Е, шо све не било, и ова ќе биде.:wink:

ItWasntMe

Dark Side
Член од
16 октомври 2005
Мислења
89
Поени од реакции
0
Da kazam iskreno megu ponovite sum tuka i ne ve poznavam dovolno, taka da ne znam iskreno kako da reagiram na vakvi postovi. Ne deka ne se interesni, ama moze na vakvo nesto i da se ispadne mlad majmun - sto ne bi sakal. Taka da po moznost za vakvo nesto bi sakal da dobijam nekakov znak ili neznam sto bi bilo toa, ama bi me razuverilo vo majmunlukot i bi me nateralo da prodolzam.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Моеш само млад да испаднеш, мајмун - никако.

ItWasntMe

Dark Side
Член од
16 октомври 2005
Мислења
89
Поени од реакции
0
Aceva напиша:
Моеш само млад да испаднеш, мајмун - никако.
Kolku mlad ne znam, zavisi od tebe :P A na naredniot tvoj odgovor odgovaram na PP :wink::raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom