Зошто?!?!!!!!!?!?!???!?!?!?!?!??????????!!!!!!?Aceva напиша:Смишљај нешто паметно Делфин, на тенок мраз си.
Јас? Какви убавини? Не ме бива мене за романтики Ацева...Aceva напиша:Па не си ја искоментирал момата - ни вака, ни онака. Сега си го усисава срцето од по ќилим. Смисли некој од тие твоите убавини, си знаеш ти.:wink:
Deka mi go skrshi filmot za 3ka so ODBNDolphin напиша:зошто?!?!?!??!!?!? :icon_eek:
Oti ti go skrsi?ragazza напиша:Deka mi go skrshi filmot za 3ka so ODBN
Еиии, ама излажа! Али најверојатно со цел да проба да прави "reverse psychology" кај дамите, при што беше веднаш прочитан од нивна страна. Никоја не му реплицираше: "Зошто бе несакаш Зоци, еве легни ме мене..."zocipro напиша:hmmmm....sega zasega nikoja
Да, да. Затоа реков дека немаме. Не сака да не дружи.Мистичен напиша:Имаме бе. Али повеќе сака да не чита нелогиран отколку да пишува! : )
Се чувствува попријатно у негова клапа, тука му е нелагодно.
Па ако си у право Мистичен... Ма не ми се веруе, дека Зокипро правел "reverse psychology". Девојките на овој форум не се глупави, и секој кој што поминува бар малчку повеќе време на форумов е свесен дека нема шанси на нашиве цури да поделува таква ефтина финта...Мистичен напиша:Еиии, ама излажа! Али најверојатно со цел да проба да прави "reverse psychology" кај дамите, при што беше веднаш прочитан од нивна страна. Никоја не му реплицираше: "Зошто бе несакаш Зоци, еве легни ме мене..."
А бе Зоци Зоци...! : ))