како бе никој?или зашо никој,има многу лични момци и девојки на форумовsinook напиша:Никој/а..
а ако ти прочиташе на по претходните страни ке заприметеше дека јас не те стаив на листаали по овој пост ќе подразмисламGarfield напиша:Mary Jane, ako vnimatelno procitas na prethodnite strani, ke zabelezese deka jas, mosne seriozno i odgovorno, izjaviv deka bi te legnal, bi te lezel, lizel i sve propratno doeka ne obnevidis od ubajni.
Еве кој ме сфатиmary_jane напиша:како бе никој?или зашо никој,има многу лични момци и девојки на форумов
Цацко од К-15: Избега`, пи*** и материна..Wolf Pack напиша:Некој да не памти шо се деси со Тета Ана?
:icon_eek: :icon_eek:Garfield напиша:Ја би сакал да и ги видам цицињата на Мери Џејн, послем да ја лежам. И Марина Ох би ја лежел,да не заборавиме, кутрата никој не ја пријавува.
Опоменувај, бриши постови, регулирај.. Во твоја надлежност е. И во моја. Темава е за тука.FortunE напиша:Убаво си кажав јас темава дека треба да си стои во Чек дис аут. Воопшто не ми се допаѓа што е тука поради последните 20-30 постови
нормално, не се тие манијаци ЛоЛ (се зезам) :icon_coolGarfield напиша:Ја би сакал да и ги видам цицињата на Мери Џејн, послем да ја лежам. И Марина Ох би ја лежел,да не заборавиме, кутрата никој не ја пријавува.
Увек сум имал поверење во тебе!pearl напиша:Него, Спукс, му ја земав кројката на тој малиот што те збуни на почеток. Хуго Бос панталона избаци
Така да нема потреба од заушки, штеди рацете за кригли дигање :wink:
Dolphin напиша:Чичко Делфин.. коа ти се роди у се нервираше шо Ѕвезда изгуби од Келн 3-0. И уште ептен свежо го памтам тоа... И бев на одмор у Олимпик Бич, и упознав 2 велшанки моја возраст, и кисневме на тобоганот, а ја се снаоѓав добро со англискиот.
Сакам да кажам со почит кон твоите метро осумдес шес, ама мала си...
А сеа, Ацид нишо не се сеќава на 89 година сигурно :wink: