Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mary Jane, ako vnimatelno procitas na prethodnite strani, ke zabelezese deka jas, mosne seriozno i odgovorno, izjaviv deka bi te legnal, bi te lezel, lizel i sve propratno doeka ne obnevidis od ubajni.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
sinook напиша:
како бе никој?или зашо никој,има многу лични момци и девојки на форумов:pos::pos::pos:

Garfield напиша:
Mary Jane, ako vnimatelno procitas na prethodnite strani, ke zabelezese deka jas, mosne seriozno i odgovorno, izjaviv deka bi te legnal, bi te lezel, lizel i sve propratno doeka ne obnevidis od ubajni.
а ако ти прочиташе на по претходните страни ке заприметеше дека јас не те стаив на листа:):):)али по овој пост ќе подразмислам:pos:

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Некој да не памти шо се деси со Тета Ана?:pos:

Пред да пишам за други, она е прва:icon_lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ја би сакал да и ги видам цицињата на Мери Џејн, послем да ја лежам. И Марина Ох би ја лежел,да не заборавиме, кутрата никој не ја пријавува.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Garfield напиша:
Ја би сакал да и ги видам цицињата на Мери Џејн, послем да ја лежам. И Марина Ох би ја лежел,да не заборавиме, кутрата никој не ја пријавува.
:icon_eek: :icon_eek:

Ало!!! Ти сакаш “ашкире“ затвор да те пикнат? Ало Франкфурт на Мајна!!! Стразбург на Рајна не ти е равен алооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Убаво си кажав јас темава дека треба да си стои во Чек дис аут. Воопшто не ми се допаѓа што е тука поради последните 20-30 постови:(

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
FortunE напиша:
Убаво си кажав јас темава дека треба да си стои во Чек дис аут. Воопшто не ми се допаѓа што е тука поради последните 20-30 постови:(
Опоменувај, бриши постови, регулирај.. Во твоја надлежност е. И во моја. Темава е за тука.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Garfield напиша:
нормално, не се тие манијаци ЛоЛ (се зезам) :icon_cool

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mace, ако е minor сепак, вреди, бидејќи, срамежливо настапува, интересно се нуди преку ретките постови, башка изгледа дека е симпатично девојче кое плаче да се престори во жена, во вистинска смисла на зборот, а ја сум правиот мажјак за тоа.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Abe пак сте ја вратиле темава во Чек тис оут? ееееј, Делфинчо колку ќе се разочара сега :)

Него, Спукс, му ја земав кројката на тој малиот што те збуни на почеток. Хуго Бос панталона избаци :icon_lol:
Така да нема потреба од заушки, штеди рацете за кригли дигање :wink:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
pearl напиша:
Него, Спукс, му ја земав кројката на тој малиот што те збуни на почеток. Хуго Бос панталона избаци :icon_lol:
Така да нема потреба од заушки, штеди рацете за кригли дигање :wink:
Увек сум имал поверење во тебе! :) :)

За кригли - уште сега се вежбам!!!

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Dolphin напиша:
Чичко Делфин.. коа ти се роди у се нервираше шо Ѕвезда изгуби од Келн 3-0. И уште ептен свежо го памтам тоа... И бев на одмор у Олимпик Бич, и упознав 2 велшанки моја возраст, и кисневме на тобоганот, а ја се снаоѓав добро со англискиот.

Сакам да кажам со почит кон твоите метро осумдес шес, ама мала си...

А сеа, Ацид нишо не се сеќава на 89 година сигурно :wink:

epa....ako nejkes ti...mene dajte mi ja

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom