Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Е па, кога?? Ај на фууузбаљљљ дојди/те, ионака то Злочкото се понаша па не доаѓа на постфудбалски собиранки. Редно е и тебе да те видам, да ти видам убаво лице, стројно тело, очи, цициња :)! Те чекам, ОК!

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Мери, не доаѓај, нема да си одиш, ќе се тепаат за тебе. или....подобро дојди ја и онака не играм со нив фудбал мажуретка сум. Можеме да попраиме муабет или да одиме некаде на кафе додека они играт фузбал и пак да се вратиме. Баш сакам да ја упознам сестрата на злобчето. :)

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Garfield напиша:
П.С. Лу, олабај со то очите, тибам, тибам, не е питањево околу очи, ами околу легнуење.
taka se pocnuva legnuvanje bre ejjjjjj.........:pos: :pos: :pos: :pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Недела 17ч30 мин. Се чекаме во 17ч15мин кај студентскиот дом Гоце Делчев или 17ч00 мин кај трафиката кај стариот театар во Центар, фудбалот се одржува во Форца Мобимак балонот. Доаѓаш?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Торчо, посел се жалиш шо Мацика сака да ти го втера и запознае на само, а ваму једино машко мажоретка??? Маце, готово, твој е. Упознавај го насамо.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
:pos: :pos: :pos: нешо морам да жртвувам нели? Вие тепајте се пак, шутирајте го Делфин у карлица и тебе у фаца, јас ќе си праам филмови со Мери Џејн. Како шо се чувствувам пак секси неделава....мх мх мх мх...

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
хахахахахаааа...таму сум,вие тепајте се околу топката ја кје посматрам од страна,кје навивам,а после такви запотени ве носам на кафе може?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Може, сама доаѓаш или таа Злобната ќе ја домкнеш?
Плус, ние се чекаме на паркинг пред Форца во пет и петнајсе. Па дојди таму, да не се утнеме.
Послем, кафе-мафе, пиво, ово-оно. Нема да заебеш?

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
па види вака,ако сестрами не доаѓа тоаш ни ја не би дошла сама,ќе домкнам една лепотица со мене ако?

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
yes yes the more the better! :D Иам осечај оти неделава ќе биде закон. освен ако не излезе некое срање па да треба да си одам за струмица.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Домкни, од лепо лице со глава полна ум никогаш не се бега.
Ондак чекаме. А после кафе, пијачка, се знае, пошто сме лепотани интелигентни одиме да се легнеме некаде :):)!

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
готоо...у пет и петаесе на паркинг пред форца,а за другиот дел од муабетот чисто цумљам

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не цумљај, прашај сестру ти. Тешко сме одоливи. Особено јас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom