Кога последен пат ви се качил адреналинот и зошто?

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
летото кога во луна паркот во Охрид се возев на Гондолата 3-4 пати со ред, после незнаев каде ми е срцето и главата, но другиот ден пак и пак...
ај кога ќе дојде лето пак да го отворат, да се издерам убо таму горе:vozbud:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Кога чекав да ми го дадат математика тестот:vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Последен пат адреналин ми се крена пред недела дена кога идев накај школо, а таму по улицине има едно психотично куче што само лае нешто и се сска по луѓе. Почна и по мене да лае и морав да му се дерам па и со ташна да ог мавам да избега.

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4
Tatkomi vozese 260km/h na krivini vrtese neznam kako ama samo on si znae.:)

Член од
14 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
koa se vozev na kamikazi...toa ti e kao gondola ali prai cel krug...pa na momenti vozi onaka usporeno i toa bas koa si naopacki svrten...pa go gleas cel grad 20metri pod tebe naopacki...a najjak moment bese koa od taka prevrtena polozba pocne da se spusta nadole i koa ke stigne na najniskata tocka zaradi zabrzuvanjeto ne mozes ni noga da krenes od podot.kao zakovan bev. i prvata voznja so ja gledav od strana,pocnaa da letaat telefoni na site strani i naocari za sonce :vozbud:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

На песнава се загреав страшно, кога и да ја слушнам се ежам..ме крева..ме вади од патики..
Опасен дарк днб..

S

smart ass

Гостин
Пред два дена коа лапнав табла:vozbud::vozbud::vozbud:се завркавам.....
последен пат.....:raz: па веројатно синока коа слушав електро тука околу ПС-то имам сараунд 250 вати ме удара у рбетен мозок коа не штрајкуват комшии го откачувам мах...

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Вчера кога одев на болница на еден преглед, срцево ми леташе дури ми дојде редот, добро е што помина без онесвестувачки болки ..

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Вчера од семафор до семафор со еден будала како мене се тркавме....хихих многу е добро чуството излегов нозе ми се тресееа цигарата не можев да ја доджам...прекрасно моќно чуство кртва врие размислуваш со 100 на саат па мислам дека секој треба да го искусу ова...ако немате како тркајтесе со кола :vozbud:

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Везден ми е покачен адреналинот. Постојано. И покрај тоа што нон стоп сум смирена. Ретко можат случки од типот на оваа со заборавениот пасош од сабајлево да ми го покачат адреналинот. Се е внатре, макар и да не е физиолошко, адреналинот прострујува со секоја искричка на психички план. Чил бт Хајпер ет д сејм тајм...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Пред неколку месеци,кога видов полициско комбе пред мојата порта.
После се испостави дека биле дојдени за комшиите,ама додека го дознав тоа,мислам дека нивото на адреналин во мене беше скоро невозможно високо.
Според мене,кога ќе се качи адреналинот,човечкото суштество е најспособно да го прави она што сака да го направи и таа работа ја прави скоро непогрешливо.
Барем така било во повеќето случаи кои сум ги сретнал.
Штета што се потребни прилично екстремни ситуации за адреналинот да се искачи на задоволително ниво,а такви ситуации се ретки.
п.с You can aways use some cocaine,though:pos2:

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Прошлата недела кога бев на скијање на Шапка, скијам надоле со спуст ама могу бев улетан и кога ми се избација 5-6 браќа со дизел фармерки ми го сечат патот.Едвај некако ги одбегнав. Чувајте се од нив, не се нормални!

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
шо знам во последно нон стоп туку ми се крева адреналинот ... ко ќе ми текни на некоја женска јака :vozbud::vozbud::vozbud: или па ко ќе одам на вежбање од самата помисла на тренинг и ми се крева адреналинот :vozbud::vozbud:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Направив една многу опасна работа што не е за во јавност. Неможев да заспијам како што треба недела дена...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Прееска коа трчав преку улица некаде кај Рекорд.

Kajgana Shop

На врв Bottom