Кога последен пат ви се качил адреналинот и зошто?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Адреналин денес кога губевме на утакмица со 10 а на крај тепавме:baeh:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Вчера ко шетав со томе ке ме згазеше автобус од јсп број 19-ка, 2 сантиметри помина до мене

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.838
Поени од реакции
22.877
ako nekoj go znae valandovsko brdo , e tamo po toa brdo drugarmi vozese so 140 km\cas. kako da ne ti se kaci adrenalinot

Член од
17 март 2007
Мислења
40
Поени од реакции
1
највише ми беше кренат кога го кренав моторот на едно бозејки 150 км-ч

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
Gledajki edno mn jako filmce zakljuciv deka adrenalinot bil mn dobra stvar i nekako u posledno vreme se poveke se obiduvam da dojdam u situacii u koj bi si go dignal adrenalinot do maksimum. t.e. predizvikot sea mi e da ripnam bungee i u prva prilika ripam!!! aj ko ke ripnam ke vi raskazam kako bilo :pos2:

koga mi kazaaa deka pominav godina:):):)
a inaci ako sakas da ti se krene adrenalinot do MASIMUM ne moras da ripas od bungeee tuku dojdi nakaj cair posle polnok:):):):)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
koga mi kazaaa deka pominav godina:):):)
a inaci ako sakas da ti se krene adrenalinot do MASIMUM ne moras da ripas od bungeee tuku dojdi nakaj cair posle polnok:):):):)

колку нема врска што кажа сеа , прочитај се и јас сум од чаир па демек адреналин мафијаши курци палци , врска нема се изглупира
а адреналинот ноќва додека се обидував да заспијам:wink:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
Adrenalinot mi se kaci koga edna vecer koga se vrakav doma od kaj drugarka mi eden nenormalen pocna da me prati do vlez i imav sreka sto liftot bese tuka i odma se kaciv vo nego i pomisliv e sega e se vo red, ne e pobrz od liftot, si vlegov doma da se presoblecam i koga slusam liftot doagja gore, a ziveeme najgore, moite site doma znaci nema koj da dojde vo 3 saat sabajle gore. Go razbudiv brat mi i izleguvam na terasa i go gledam tipot se kacil do gore, ludak, koja hrabrost, sto posto ne bese tacen u pametot, ne znam sto mu bese idejata, da mi vleze u stan mozda??? se izvadiv od pamet i pocnav da se deram deka ke go prijavam na policija itn. Izbega po skali a mene adrenalinot i srceto na stotka. Sega mi e strav sama da se vrakam navecer osobeno sto ne e se osvetleno kaj mene pred vlez:toe: .

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Вчера коа играше Јувентус среќа тепаше едвај

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Toa bese od prilika pred eden mesec i mi se desava toa valjda od strav ama ja nemam nekoe pozitivno iskustvo od nego radi toa sto dobivam tahikardija:nesvest:pa moram sega mnogu da se kontroliram oti ne e dobro za moeto srce.Ne e da e normalno ova,a?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кога на другар кога му го измасирав срцето и му го спасив животот. Ребро ќе му скршев, а па не пак срцето да му проработи. Тоа беше пред некоја година, одма отрезнав од опасноста на ситуацијата. А тој сеуште ми е должен 1000 денари, да умреше немаше да ми биди жал за парите :icon_lol: ( не го мислам ова сериозно).

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Утрово, кога ми соопштија дека имам шанса да се школувам стипендирано!:vozbud: И сега сум преокупирана со конкурирање:wink:.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прееска кога си пуштив VH1 и си денсав и рипав во 8 и пол сабајле низ соба, покрај целосно непреспана ноќ.:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom