- Член од
- 28 мај 2005
- Мислења
- 6.373
- Поени од реакции
- 177
тогаш не те бива.............:raz:The_Grim напиша:А a ako ona go napravi "зе ронг чојс"? So praime posle ako zamine so toj so ja gledal??
тогаш не те бива.............:raz:The_Grim напиша:А a ako ona go napravi "зе ронг чојс"? So praime posle ako zamine so toj so ja gledal??
Така требало да биде.Зарем сакаш до тебе некоја која што не те сака тебе?Слобода треба да има во врската.Ако она се заљуби у друг посакај им среќа и продолжи со животот.The_Grim напиша:А a ako ona go napravi "зе ронг чојс"? So praime posle ako zamine so toj so ja gledal??
A bi znael li nekoj dali go sakaat koga se vleze vo vrska toa otposle se gleda. A za sloboda mislam aj sea jas ke idam so nekoja i nekoja cura ke mi pomine pred oci i jas ke i kazam na mojava:Ej izvini ja se zaljubiv sea vo ovaa.Aj ti odi si i prodolzi si so zivotot jas ke idam da ja fatam. ?????:icon_conf:icon_conf:icon_confDani^^^ напиша:Така требало да биде.Зарем сакаш до тебе некоја која што не те сака тебе?Слобода треба да има во врската.Ако она се заљуби у друг посакај им среќа и продолжи со животот.
Е не можеш вака да прашаш. Сите жени не размислуваат исто.The_Grim напиша:samo me inetersira se cuvstvuvaat zenite koga: drugi se palat na partnerot
kako razmisluvaat zenite vo toj moment?
Mnogu me rani to , sakam da se palat drugi a toj da e dovolno smeker i poln so razum da znaj koga e dovolno , da znaj sam da si stavi tocka i granica . Najgorda sum togas , baska so mene si odi domaThe_Grim напиша:samo me inetersira se cuvstvuvaat zenite koga: drugi se palat na partnerot
kako razmisluvaat zenite vo toj moment?