Кога другите се палат на вашиот партнер

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Ama moze tebe da te biva nenormalno ali ona pak da si zamine so nekoj tret. Ne e sekogas vo nas greskata. Za promena i zenite gresat!!! (e sea se isposrav)

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
A be neka ja ebe so pogled ako saka, ic ne mi preci, bas naprotiv. Razlikata e u toa sho ja ako pocnam da ja onadam so pogled, zavrsuvam so ''prava stvar'' a tipot ide doma i masturbira... Neka :) Ubavo kaza nekoj PUNI OCI, PRAZNI RACE:) Baska shto TACNO, I did the right choice :)

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
The_Grim напиша:
А a ako ona go napravi "зе ронг чојс"? So praime posle ako zamine so toj so ja gledal??
Така требало да биде.Зарем сакаш до тебе некоја која што не те сака тебе?Слобода треба да има во врската.Ако она се заљуби у друг посакај им среќа и продолжи со животот.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Си ласкам и ич е сум љубоморен оти ми го потврдуваат софистицираниот и добар вкус :icon_cool

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Dani^^^ напиша:
Така требало да биде.Зарем сакаш до тебе некоја која што не те сака тебе?Слобода треба да има во врската.Ако она се заљуби у друг посакај им среќа и продолжи со животот.
A bi znael li nekoj dali go sakaat koga se vleze vo vrska toa otposle se gleda. A za sloboda mislam aj sea jas ke idam so nekoja i nekoja cura ke mi pomine pred oci i jas ke i kazam na mojava:Ej izvini ja se zaljubiv sea vo ovaa.Aj ti odi si i prodolzi si so zivotot jas ke idam da ja fatam. ?????:icon_conf:icon_conf:icon_conf
Mislam jes deka treba da ima sloboda vo edna vrska ali vakva sloboda.....ne e sloboda. Pod sloboda vo edna vrska jas podrazbiram da i veruvas da ti veruva, da izleguva ona so drugarkite ti so drugarite(i drigarkite) da ide na odmor so drugari i drugarki...i takamu natamu!!! Vakva sloboda veke e vo red a za drugata.....TESKO!!!:ne:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Чудно ќе е да не се палат. Или навредливо, како сакате. ;)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Сакам да се палат на човекот до мене, но не премногу!:pishtoldz

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
samo me inetersira se cuvstvuvaat zenite koga: drugi se palat na partnerot
kako razmisluvaat zenite vo toj moment?

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Мене воопшто не ми пречи додека е само палење.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
The_Grim напиша:
Е не можеш вака да прашаш. Сите жени не размислуваат исто.

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Кога друг ми се пали на партнерката се молам чувството да не е обострано.
Кога друга ми се пали на партнерката некако спонтано ми иде зборот „три” у мисли.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
The_Grim напиша:
Mnogu me rani to , sakam da se palat drugi a toj da e dovolno smeker i poln so razum da znaj koga e dovolno , da znaj sam da si stavi tocka i granica . Najgorda sum togas , baska so mene si odi doma :)

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Koj saka neka se pali na sekoj samo mrazam koga toa e proprateno so zjapanje bez oset togas mi se kacuva pritisokot pa moze da mu bide taa posledna gletka,treba malce da se prikrivaat emociite nekogas neli?:wink:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
neka se palat....oko ne mi trepnuva...ne sum ljubomoren tip neka go gleda koja saka i kolku saka...samo da ne dira...mi godi koga nekoja se pali na nego...ama da ne ja pretera...:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom