Кога другите се палат на вашиот партнер

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
I so ako se pali?Neka si se pali.Si go gledam odstrana kako se maci i si uzivam vo toa,i se ostram za eden dobar sex so partnerkata otposle.

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
pa so znam...ne mi preci ako se palat zasto po priroda ne sum ic ljubomorna,
ama da e u granica na normala,normalno!
inace,ne mi smeta,tuku naprotiv mi godi.jas go imam onoj na koj sto se palat drugite:baeh:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
pa dokolku se pali a toa ja ne go primetuvam ondak ok znaci ne e nekojsi napaden tip...ali dokolku primetan deka zjapa i bulja ili so nekakvi drugi gestovi dava znaci deka go pali mojata partnerka onda :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ne mi preci, sto ke se zamaram ako drugi se palat na mojata zenska. ako ona me saka i ja ja sakam, ne bi mi precelo toa bas ic.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Bas mi godi koga se palat na mojot partner.Razgovaram so nego za toa sto go primetuvam,zaedno komentirame,duri i se smeeme. Znae da bide zabavno i interesno,ako ne ve jade ljubomora. E za da ne me izede taa mene,jas ja jadam nea i toa na lice mesto. Mojot partner znae deka so mene moze da razgovara se,pa i za napalenite zeni okolu.Uziva vo moite komentari,me bocka po malku,no zadovolen e sto ne padavicaram,ne pravam teatar i sceni.
Sto e on kriv sto e zgoden i atraktiven za zenite? Isto kako sto nitu jas ne sum vinovna koga mazite zjapaat vo mene. Reakcijata od negova strana e slicna. Si veruvame! Zjapanjeto e dozvoleno.:)

Член од
19 декември 2005
Мислења
14
Поени од реакции
0
Pa ne mi smeta toa mnogu posto se palat na mojata partnerka ama se palat i na mene mnogu devojki.
HA.HA.HA.
Ic toa ne me zasega.

LET THE METAL FLOW
the moto of CHUCK SHOULDINER-DEATH

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Нек се пали, само да не го приметам дека се пали пошто ќе го запалам

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
gOJDO напиша:
Нек се пали, само да не го приметам дека се пали пошто ќе го запалам

пази само да не ја потпалиш и партнерката...:icon_lol:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ednas rekov i pak ke recam:So ako.Jas i veruvam,taa mi veruva nema problem.Tretata strana vo slucajov moze da izmasturbira i da se isprazni nekade.

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0
strumics напиша:
Ednas rekov i pak ke recam:So ako.Jas i (mu) veruvam,taa (toj) mi veruva nema problem.Tretata strana vo slucajov moze da izmasturbira i da se isprazni nekade.

Obozavam takvi situaciji(koga ke primetam deka nekoja so pogled ke go izede:) ).Dobra smea a i malku seir na nejzina smetka(na taa sto zjapa u mojot dechko:) )...ne e na odmet ..neli?:je:

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Mandrak напиша:
Мене воопшто не ми пречи додека е само палење.
Е какво е тоа палење што тебе не ти пречи:icon_eek: .
Самиот збор палење кажува преземање на некои активности, шмекање, нападно зверење и слични глупости ,кои ќе ти индицираат дека некој се запалил на твојот партнер. Како може тоа да не смета??

Мене ми смета, и можам да се разбеснам:pishtoldz

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
sagaqua напиша:
Самиот збор палење кажува преземање на некои активности, шмекање, нападно зверење и слични глупости ,кои ќе ти индицираат дека некој се запалил на твојот партнер. Како може тоа да не смета??

Па ако на партнерката не и смета што некој друг се пали на нејзе, зошто пак мене да ми смета?-Ама ако ми се пожали дека и смета, тогаш тој нема да си помине убаво баш:pishtoldz

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Пеер, дали у мисли или у реалност, мене ми е исто, му вадам џигер....

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
sagaqua напиша:

Ти смета ако друга се пали на него, или ако тој се пали на друга? Ако е првото ... како може да ви смета тоа? Ако има знаци на заинтересираност од негова страна, макар биле некои кратки прикриени погледи, ај во ред ... ама само ако се ѕверат во него кој е тука проблемот? Освен веќе постоечката недоверба во партнерот и несигурност во себе, не гледам друго, а тоа ми изгледа прилично нездрава врска ...:raz: :)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
gOJDO напиша:
Пеер, дали у мисли или у реалност, мене ми е исто, му вадам џигер....
Не бе, не се вади џигер за тоа ако не и смета на девојка ти. Ако ти се жали дека ја гњави, дека и досаѓа, дека и е непријатно што ја буљи, пеки, сите зуби да му ги спакува човек у шака. Ама ако е само загледуење или у стил„види ја рибава шо е добра”, мислам дека нема место ако нема зајадливи дофрлања.

Kajgana Shop

На врв Bottom