gOJDO напиша:Нек се пали, само да не го приметам дека се пали пошто ќе го запалам
strumics напиша:Ednas rekov i pak ke recam:So ako.Jas i (mu) veruvam,taa (toj) mi veruva nema problem.Tretata strana vo slucajov moze da izmasturbira i da se isprazni nekade.
Е какво е тоа палење што тебе не ти пречи:icon_eek: .Mandrak напиша:Мене воопшто не ми пречи додека е само палење.
Па ако на партнерката не и смета што некој друг се пали на нејзе, зошто пак мене да ми смета?-Ама ако ми се пожали дека и смета, тогаш тој нема да си помине убаво баш:pishtoldzsagaqua напиша:Е какво е тоа палење што тебе не ти пречи:icon_eek: .
Самиот збор палење кажува преземање на некои активности, шмекање, нападно зверење и слични глупости ,кои ќе ти индицираат дека некој се запалил на твојот партнер. Како може тоа да не смета??
Мене ми смета, и можам да се разбеснам:pishtoldz
Ти смета ако друга се пали на него, или ако тој се пали на друга? Ако е првото ... како може да ви смета тоа? Ако има знаци на заинтересираност од негова страна, макар биле некои кратки прикриени погледи, ај во ред ... ама само ако се ѕверат во него кој е тука проблемот? Освен веќе постоечката недоверба во партнерот и несигурност во себе, не гледам друго, а тоа ми изгледа прилично нездрава врска ...:raz:sagaqua напиша:Е какво е тоа палење што тебе не ти пречи:icon_eek: .
Самиот збор палење кажува преземање на некои активности, шмекање, нападно зверење и слични глупости ,кои ќе ти индицираат дека некој се запалил на твојот партнер. Како може тоа да не смета??
Мене ми смета, и можам да се разбеснам:pishtoldz
Не бе, не се вади џигер за тоа ако не и смета на девојка ти. Ако ти се жали дека ја гњави, дека и досаѓа, дека и е непријатно што ја буљи, пеки, сите зуби да му ги спакува човек у шака. Ама ако е само загледуење или у стил„види ја рибава шо е добра”, мислам дека нема место ако нема зајадливи дофрлања.gOJDO напиша:Пеер, дали у мисли или у реалност, мене ми е исто, му вадам џигер....