Кога вашиот партнер шара со поглед...

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
гледам нека гледа тоа па на крај краева неможеш па и нон стоп да гледаш у земја или само у неа или што знам па нека се оплакнат малку очите се во граници на нормала

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Па не ми е сеедно ако шара со погледот.Сепак не го обвинувам машко е.Ако остане само на поглед ништо страшно.
За тоа не би раскинала врска.Можеби ќе се подналутам и ќе врие во мене нешто внатре ама него нема ништо да му речам.
Се разбира ако претера ќе реагирам.:smir:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Тоа тешко малце...85% од време партнеркете ми паза мене дан ми шара погледот. Немаат време да шараат наоколу пошто очи ко сокол имам и све регистрирам. :)

I

InF3cTeD

Гостин
секако дека не ми е сеедно дали си шара оти тоа шарање некад може да прерасне во нешто повеќе....а може и не...коа сум со некоја нејзе си ја гледам не осеќам потреба да гледам по други

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Ако го прави тоа пред мене ке имаме проблем.А кога не сум со неа ,се надевам дека ке остане само на шарање со поглед:toe:

E

elence*$

Гостин
Не ми смета доколку „шара со погледот“.
И јас шарам бе, со поглед.:icon_lol: Ако имам дечко, не значит дек немам очи! Фала богу ќе опуљам ако поминит некој убав тип... ми се случуват и да искоментирам :kesa:- пред него... Нишо страшно :) Се додека е во границите на нормалата, без физички контакти, ок е :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
абе да погледне на страна не е проблем... еве јавно признавам дека му дозволувам да го види и зграпчи го денот... али додека е со мене или не дај боже без мене да зјапа без срам и катаракта во друга е тогаш малку ќе е лошо... малку повеќе:nerv::devil2:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Neka podglednuva ama da bulja bez oset ,go ostavam odma:vozbud:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Па машко е боље да шара со очите отколку да прави нешто што би се рекло варање. Нормално е да си гледа чоекот.....неможе ние едно женско да го забрани тоа кај дечкото!

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Јбг Очите се за гледање , од гледање нема ништо:)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Остај шо само шара него и само коментира види го оној ама е секси, види го оној :(

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Шарам.. и коментирам: Ебате газот.. проследено со: Цел ден ме боли..
Ем си гледам, ем коментирам, ем нема лоши реакции.

А не и е дозволено да гледа.

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Сосема нормална појава, се разбира ако е во нормални граници, па и јас ке си прошарам некогаш да не бидам обесправена xD

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Зјапаме и двајцата и коментираме.

Kajgana Shop

На врв Bottom