Кога вашиот партнер шара со поглед...

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Oчи се за гледање.Кој не сака да погледне во нешто што е убаво?Прво јас се вртам по некоја убава и згодна женска, а не па дечкото.Нема ништо страшно во тоа он да погледне во некоја :sexy: девојка или јас да погледнам во некој згоден дечко.:toe:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Епа баш поради ова причина немам девојка со години, сакам да гледам, сакам да гледа сакам да ушивам у можностите и да не и ветувам глупости као верност и блабла... а исто и она мене. Слободна врска ми е најбоља алтернатива од класична врска.

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
hahhaha a be gi cittam postovite sto se napisani ... i iskreno i jas vikam deka oci se za gledanje ...
Arno ama ako nekoja devojka/decko ti znaci dosta ... dali stvarno nema da vi smeta ako nkoj pogledne nekoj/a extra tip/ka? Mislam deka kolku i da ne se pokazuva toa, sepak ne e seedno i sepak smeat pomalku ili poveke zavisi od covekot
se soglasuvam, patem ne deka bi mu poprecila da gleda, ali stom me izbral mene sigurno od nekoja pricina, pa moze i vo mene da gleda :pos2::pos2::pos2:a toa go pravi cesto :D, a dodeka pogledne, ke poglednam vo kakva poglednal toj, i ke iskomentiram vo zavisnost kakva e, da vidam sto ke rece....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Абе во право сте, очи се за гледање, наравно дека нема да му ги ископам ако се заврти по некоја. Знам дека ќе се заврти, човек е, се очекува од секого нешто такво.
Ама работава е да остане на тоа, да биде погледнување, во краен случај загледување ама не и да зјапа постојано, вулгарно и во секоја. Тоа ќе ми смета, на кого не би му сметало ако ти значи нешто партнерот.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Ја многу шарам, подгледнувам културно, дискретно...е сеа се загледувам троа појќе кога ќе видам некоја постара госпожа, со здраво тело, некаде 35-45 години, а девојка ми не знам дали шара, моето шарање ми пречи да го забележам нејзиното, ако шара...се надевам не(себичност...ама друго е бе мушко да шара, нели)...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
хах.. абе очи се за гледање! како може некој да ми забрани да не гледам некоја или па ја да и забранам на девојката да не гледа некого.... неам нишо против.. дури со женската коа ке видам некоја добра цура ке искоментираме заедно по нешто па ај да ти ја местам да те упознаам едно друго.. истото и во обратна ситуација коа ке ми каже злато види го оној ама е добар вака така... не ми пречи воопшто а и негледам причина да за да ми пречи

M

MIL

Гостин
Господ ни дал очи да гледаме , но не и да манијачиме до толку па девојка ми да се разочара , за мисли дека не ја сакам и дека заведувам нешто , мислам се во граница на нормала , но ако она буља би умрел од љубомора :( не сакам провокации такви , едноставно не сум таков !

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Генерално, жените се дотеруваат заради другите жени, а не заради мажите. Со други зборови, жените ќе ги разгледаат прво сите жени наоколу, за да видат која е најзгодна, за да можат да се узгоднат и самите себе, за и нив да ги гледаат.

Со други зборови, ако жените гледаат во други жени, зошто мажите да не гледаат во други жени? :smir:

:helou:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Да погледне е ок .. и јас гледам фала богу .. али да се ѕвери у неа додека е со мене нема шанси ... смета тоа сепак :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Додека е со мене,ке ме гледа само мене зошто не сум излезена со него за да гледа во други...а кога не сме заедно нека прави што сака.

Lavica***

Good Girl Gone Bad
Член од
23 јуни 2010
Мислења
27
Поени од реакции
8
ништо страшно ако гледа,не е забрането,ама само акоо гледа секако.и јас гледам ,нека гледа и он.

Член од
24 јуни 2010
Мислења
80
Поени од реакции
1
moze sekoj da gleda se samo vo odredeni granici da ne bide toa epten istaknato zatoa sto togas smeta navistina ........... pa i jas gledam vo dr momcinja ama vo granicite na normalata :pos2:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Генерално, жените се дотеруваат заради другите жени, а не заради мажите. Со други зборови, жените ќе ги разгледаат прво сите жени наоколу, за да видат која е најзгодна, за да можат да се узгоднат и самите себе, за и нив да ги гледаат.

Со други зборови, ако жените гледаат во други жени, зошто мажите да не гледаат во други жени? :smir:

:helou:
This is the holy truth! Ја дури се чудам кога дечко ми не забележува некои жени што се вредни за зјапање.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Воопшто не ми смета, и нема да ми смета!

Член од
9 јануари 2008
Мислења
99
Поени од реакции
1
Абе нека гледа ама коа гледам јас несакам да ми пререче нешто Шом гледа и ја гледам
Така.Ама што ако он смее а ти не.Па ни здраво да не кажеш некому.

--- надополнето ---

Абе во право сте, очи се за гледање, наравно дека нема да му ги ископам ако се заврти по некоја. Знам дека ќе се заврти, човек е, се очекува од секого нешто такво.
Ама работава е да остане на тоа, да биде погледнување, во краен случај загледување ама не и да зјапа постојано, вулгарно и во секоја. Тоа ќе ми смета, на кого не би му сметало ако ти значи нешто партнерот.
И што е решението за тоа ако зјапа постојано, вулгарно и во секоја. Pozz

--- надополнето ---

Господ ни дал очи да гледаме , но не и да манијачиме до толку па девојка ми да се разочара , за мисли дека не ја сакам и дека заведувам нешто , мислам се во граница на нормала , но ако она буља би умрел од љубомора :( не сакам провокации такви , едноставно не сум таков !
Се согласувам со тоа дека ке биде разочарана.Позз

--- надополнето ---

Додека е со мене,ке ме гледа само мене зошто не сум излезена со него за да гледа во други...а кога не сме заедно нека прави што сака.
:aplauz::aplauz:

Kajgana Shop

На врв Bottom