Кога вашиот партнер шара со поглед...

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
ако зјапа по други девојки одма започнувам кавга и терам у пм ако не сум му доволна јас слободно нека си го фати патот и го подсетувам да подразмисли дека ако и јас гледам во туѓи бицепси ќе го боли и тоа многу

M

MIL

Гостин
Би ми сметало да,не сакам тоа да ми го прави безвезе би се чувствувал особено ако зјае по мажи :duel::violent1::devil3:...:nesvest:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Има очи,фала богу,зошто да не погледне?
Има девојки кои привлекуваат внимание и сеа да му забранам да гледа-не.
Очи да му затворам,не бива,или тој треба да се заврти и да се прави на три ипол...

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Секојдневно го прави тоа,се навикнав веќе. Некогаш го прави само од инат, а некогаш дури и коментира знае дека го мразам тоа па да се нервирам..

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Ако се шара дискретно не би требало да има проблем но ако се шара очигледно пред очи на партнерот најверојатно нешто не е во ред со врската.

Член од
10 септември 2009
Мислења
142
Поени од реакции
14
Колку повеќе ќе забрануваш, толку повеќе ќе сакаат да зјапаат, значи он ако има очи за други типки па имам и јас за други машки, нели :) ќе коментира он за женски па ќе коментирам и јас

Unknown!

Непознат!
Член од
5 август 2009
Мислења
81
Поени од реакции
1
Se razbira deka mi preci..ko nejze shto i preci koa gledam jas..ali da bide samo gledanje..i da ne bide preterano ..a za preterano..e togas..hm hm !

Apofis

Оператор
Член од
20 септември 2009
Мислења
158
Поени од реакции
21
ne e zabraneto da se gleda, pa sekoj ima oci, ama da se komentira za videnoto e toa e veke nekako drugo. Licno nesakam komentari bez razlika dali se dobri ili loshi. vide-vidov i tuka treba da zavrshi se.

Член од
21 септември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
abe najnormalna stvar e da gledas po dr muski/zenski..nema koj ne go prae toa.a i zas da ne?? ako imas decko/dejka ne znaci deka ne smees nikogo da poglednes vise..bc pa i na kraj kraeva bi veruel da ti kaze deka ne gleda po dr muski/zenski??ne neli??

look but don;t touch ha??:):):):pos2:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Затоа постојат темни очила за партнерот со поголеми рамки за мир у куќа...ако до толку е некој љубоморен или несигурен во себе

S

smart ass

Гостин
тоа е природно-шарање очи...а ако некои се нервираат погледнете очилата.

над мојот пост.

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Нека гледа слободно и јас гледам не викам не, иако се вртам и по мажи и по жени. Добро е додека сето тоа се заснова само врз поглед, само очињата му шараат, е кога ќе почнат и рачињата да му шараат и шеткаат е тогаш веќе е време за ригорозни мерки!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Во секој случај....не е во затвор да му се невиди!
Природно е да загледаш се што привлекува внимание дали е добро или лошо или какво и да е! Сега глупаво е да сум со женска приме во кафиќ и она да разменува погледи со други машки, ама да загледа некој како е облечен или како изгледа не е ништо лошо ни превара ни какво било предавство.......:toe:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
ne e zabraneto da se gleda, pa sekoj ima oci, ama da se komentira za videnoto e toa e veke nekako drugo. Licno nesakam komentari bez razlika dali se dobri ili loshi. vide-vidov i tuka treba da zavrshi se.
Celosno se slagam, normalno e da sara pogledot, ama sum dobival komentari u stil AU OVOJ E ZGODEN, i takvi raboti mi cepkat u nervi. Mozebi so e najloso, imam navika da premolcuvam u momentot i posle da stanam pasivno agresiven, da me iziritira tipkata jako....

Kajgana Shop

На врв Bottom