Pa do koga ke plakate,pominaa veke tri godini,valjda e vreme da pocnat so nekakvi rezultati. Pa koga doagase gujo na vlast ne velese deka ke se plakaat smetki,velese deka ke ima prerodba,taka da cudno malku mi e duri i ako e od vas.
Ако мислиш дека го бранам грујо се лажеш.И за него важи тоа дека треба да поднесе рапорт што постигнал и што посрал.А за срањата од Папата не 3 туку 30 год.се малку да се исчистат.
Sto se odnesuva do temava i do klonovite,ako e veke tolku deligitimiran Branko,zasto vemeroto ima tolkava potreba od negovo aktueliziranje vo partijata vo smisla na angazman od partiskite sevcinja.
Ако некаде има клонови тогаш тоа е СДСМ.Клонови кој си личат во понашањето(ароганција и препотентност која се граничи со безобразлук)како една мајка да ги раѓала.Ма каки ни една мајка да ги раѓала немало онака да ги погоди.Е тоа се клонови.
A za bratot pa jas se prasuvam neli za Ljube se pravea duri i festivali na narodna muzika,do tolku bese omilen,eeej bese prestiz koj ke sedne u prvi redovi za sinot na Makedonija. I neli istiot toj Gujo go preceka na aerodrom,ili togas bese reklama za patriotizam. Eve mene mi e nejasno,koj bese momentot koga vemerovcite se otkazaa od nego.
За братот ти кажав оти е влезен во некој филм и не знае што прави.Тоа што Орце Стефкоски правел фестивали и песни пеел за Лјубета тоа е негова работа но колку што се сеќавам освен пречекот јас невидов друго нешто да се направи некој еуфории исл.Јас видов др.нешто.Ги видов хиените од СДС како шуруваат со него(Бучко и компанија).Тие повеќе му ги изланчаа од сите.
U sekoj slucaj vemero e najslina partija bas radi tie klonovi, sto lesno im se nametnuva i mislenje i stav, nikakvi brojki ne stignuvaat do niv,nikakvi drugi informaccii osven od direktivite na partijata, cak i za imeto lesno ke gi ubedat,ako taka treba za partijata. Ednoumie,klasicno ednoumie.
I sega ke gi vidite istite tie,so istite zborovi ,kako se javuvaat na site kritiki.Ali toa e...