Кловнови

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Исто

Што мислите за кловновите?Какво чувство ви причинуваат додека ги гледате?Дали ви се воопшто смешни нивните шеги и глупости?Искрено,имам фобија од кловнови.Знам дека претерувам можеби,ама секогаш ми било страв и сум се прашувала што се крие под таа насмеана исшарана маска...
Исто и јас мислев дека сум единствен кој што има такво чувство до сега.

Инаку сепак тоа се луѓе кои што прават интересни работи за да преживеат, нивните животни приказни се повеќе тажни отколку смешни.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Има еден кловн во Охрид, кој што ако уште еднаш проба да ме удри со гумениот чекан по глава, I'll beat the hell out of him.
Хаха,и јас вчера шетајќи се низ Охрид налетав на кловнот...пре е дебилен него смешен и интересен,ама ај...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Хаха,и јас вчера шетајќи се низ Охрид налетав на кловнот...пре е дебилен него смешен и интересен,ама ај...
Нека те ѕвекне еднаш по глава со гумениот чекан, па ќе видиш колку е интересен.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
У Охрид пред 3 години негде видов еден кловн и толку беше одвратен и морничав што дури и ми се згади коа го видов.Пуно народ се насобрал околу него и он испушташе некој језиви звуци што мене ме наежија па камо ли 3 годишно дете.
идиотот и оваа година е таму,дефект е чоекот највероватно нареден пут чеканот шо го има и шо мава со него по глава ќе му го збрцам у ш*пак ако ми го набаци опет :duel:

лол Fantom и ти ли го кркаше чеканот :pos2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Кога бев помал ми беа интересни.. а сега не знам.. кога ќе ги видам не им обрнувам никакво внимание..

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Има еден кловн во Охрид, кој што ако уште еднаш проба да ме удри со гумениот чекан по глава, I'll beat the hell out of him.
Изглеа збориме за истиот кловн и овој маваше со чекич :D

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
идиотот и оваа година е таму,дефект е чоекот највероватно нареден пут чеканот шо го има и шо мава со него по глава ќе му го збрцам у ш*пак ако ми го набаци опет :duel:

лол Fantom и ти ли го кркаше чеканот :pos2:
љољ можда треба да му отидеме некој ден :violent1:

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
Баш ми се емоционални и покрај 3те кила шминка... :smir:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Дајте да се организираме 5-6 души, д го туриме од мавање за 1 минута и да кидниме :busav:
стварно еј...мене ме вади од контакт(психопат дебилен)...и заради него мразам кловнови

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Не ги мразам, ниту ги сакам.
Не ме развеселуваат во никој случај, само понекогаш помислувам каков живот имаат овие луѓе што се кријат под таа маска и мора да се глупираат пред толку народ.
се слагам целосно....каков живот живеат што мора да патуваат со циркусот,не само они,туку и сите во циркусот...каков живот е тоа,да не знаеш каде ти е домот,да не знаеш каде можеш да се вратиш?

***freak***

И да волиш до неба, и да прашташ кад треба [x]
Член од
9 февруари 2007
Мислења
383
Поени од реакции
1
Не ги сакам кловновите... Некако језиви ми се и ни како помала не сум ги сакала...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Au jas se plasam od klovnovi

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Кога бев мала, имаше еден кловн Енрике се викаше, ептен го сакав! Сега ми се одбивни кловновите, ги мразам, а и повеќе ми се страшни од смешни!

Kajgana Shop

На врв Bottom