Кловнови

inquisitor

ИДИОТ
Член од
22 март 2007
Мислења
833
Поени од реакции
3
нерпијатно ми е во нивна близина и во нивна ДАЛЕЧИНА ! нападни СУШТЕСТВА! :)

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Кога некој се крие позади константно насмеана и нашминкана фаца,знаеш дека ти спрема нешто.Кога гледам кловн се осекам ко да глеам нешто болно,нешто вештачко,не ме плашат,ама па ич не ме смеат.

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
имам голема одбивност спрема кловнови незнам зошто..али ги мразам не ми се смешни ниту пак останувам рамнодушен кога ќе видам кловн,туку ствараат негативна енергија кај мене...КЛОВН бе мајку му стара:buum:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Мртов ладен сум кон кловновите. Мислам дека не се ништо посебно. Ќе ме насмеат некогаш, ама многу ретко.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Не ме ни смеат,не ме ни плашат!
Ме нервираат исто како што ме нервира се што константно носи маска!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
mornicavi mi se!voopsto ne gi sakam!neznam zosto decata se palat na nivnite gluposti?:pov:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Што мислите за кловновите?Какво чувство ви причинуваат додека ги гледате?Дали ви се воопшто смешни нивните шеги и глупости?Искрено,имам фобија од кловнови.Знам дека претерувам можеби,ама секогаш ми било страв и сум се прашувала што се крие под таа насмеана исшарана маска...

И мене, ама знаеш зошто е тоа така? Затоа што има многу хорор филмови со кловнови. Инаку не можеш да генерализираш.Како што има добри и лоши луѓе, нормално е дека ќе има добри и ллоши кловнови. НЕ можеш да кажеш а готово сите кловнови се лоши...

Мене чувството ми е ок, зависи тоа најмногу од кловнот, ако ми е симпатичен - уживам, ама ако ме потсеќа на некој од хорор филмовите - тогаш бегам---ај сеа и јас забегав, нема правило!

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ни ми се смешни , ни ми се одбивни...а најмалку не ме плашат..
ко дебили ми се некои..ама ок секој по својата професија:jaj:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
не ги сакам ме нервираат и напнуваат прав идиотизам :tapp:

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Ја отворивте темата откако ми го видовте аватарот а?Нема везе и мене ме плашат.Еве уште некои слики од кловнови

Attachments

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
У Охрид пред 3 години негде видов еден кловн и толку беше одвратен и морничав што дури и ми се згади коа го видов.Пуно народ се насобрал околу него и он испушташе некој језиви звуци што мене ме наежија па камо ли 3 годишно дете.

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
drugarka mi ima golema fobija od klovnovi. ne moze da sedi vo soba kade sto ima duri i igracka- klovn. a i mene mi se mn jezivi

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ко мала имав уплав од кловнови. tazno: Тоа веројатно започна откако го изгледав тој филмот со кловнот што ги убиваше децата, ги бркаше по канализации и тн., мислам дека се викаше "It". Веројатно сите што се плашат од кловнови го имаат гледано ко мали. :icon_lol:

Дури и играчките кловнови ми се језиви. Една другарка порано имаше еден кловн-кукла, обесен на ѕид, беше ко оние комунистичкине играчки, стар, ама страшно језив, еднаш спиев кај неа и морав да го извадам од ѕид за да спијам мирно. :pos:

Проклети нашминкани суштества. zauska:

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Ни како мала се плашев од нив, не ги сакав, па дури ни сега. Не ми е страв (таман работа) него онака антипатични ми се, грди, и многу ми е непријатно во близина на кловн. Не ми се интересни шегите, ептен ми се за мали деца. Не ме интересира што има под шминката пошто знам дека има некој сосема нормален човек како што гледам секој дена на улица и било каде....

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Има еден кловн во Охрид, кој што ако уште еднаш проба да ме удри со гумениот чекан по глава, I'll beat the hell out of him.

Kajgana Shop

На врв Bottom