Кловнови

Б

БејбиГрл

Гостин
И јас имам фобија од кловнови,се сеќавам и од кога.Коа бев мала бевме со моите на одмор во Бугарија и таму имаше еден кловн што се поздравуваше со децата.Јас целата радосна се затрчав накај него и коа се доближив ептен до него му ја видов фацата низ оние отворите што беа за очите.Аууу колку се исплашив,ептен беше мрачен,не беше воопшто насмеан како маската што ја видов,имаше многу лута фаца,како да ќе те убие со поглед,почнав да плакам и од тогаш многу мразам кловнови.И ме плаши и тоа што незнам што се крие позади маската

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Што мислите за кловновите?Какво чувство ви причинуваат додека ги гледате?Дали ви се воопшто смешни нивните шеги и глупости?Искрено,имам фобија од кловнови.Знам дека претерувам можеби,ама секогаш ми било страв и сум се прашувала што се крие под таа насмеана исшарана маска...
Нема потреба од фобија.
Зад маската се крие обичен човек кој со глумењето "лудило" со шарени маски се обидува да заработи пари.
Јас како помала имав викнато кловнови за мојот роденден, баш се интересни.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Не знам зашто ама никогаш не сум ги сакала кловновите.Многу ми се морничави.Такви окезени.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Пости еден мит, а можда е и факт, не сум сигурна, дека 70%од кловновите не се женат!Мене лично не ми се страшни, но од детска перспектива сигурно не се смешни со психо-фацијалноста.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Треба да имаш фаца за кловн, имам еден другар само да му се насмее на дете и детево се убива од плачење.

Колку се смеев ендаш седиме во едно ресторанче и до нас мајка со дете у количка, и ми вика гледај сега и му се насмеа на детето абе 30 минути немозеа да го смират и му викам брат ти си само за кловн си,
и сега кога ја видов темава ми текна, и сега се смееам на ситуацијата.

А

Ајсшутер

Гостин
Некако кловновите ми создаваат некое грозно чуство незнам оти

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Има нешто темно позади таа излажирана насмевка :) Никогаш не сум ги сакал кловновите , не дека ми се језиви , туку дека не ми се интересни :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.696
Поени од реакции
11.507
Прво ми беа интересни, сеа се досадни! :)

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Па мене интересни ми се али коај ги глеам на телевизија ми доаѓа на смеење али ја сакам ептен она да се глупираа тоа е најјако а иначе нишп не им фали и тие се луѓе си работаа работа и то.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Што им фали бе, треба да те бива да глумиш за да бидеш кловн. Треба креативност за да те насмее. Мене ми се интересни али Биди и Бади ти се пропаст жива. Ако ги видам негде ќе ги плукнам, 5 пари не ги бива.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.896
Поени од реакции
11.197
Kratko i jasno: Mrazam klovnovi...

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Obozavam klovnovi posebno bozo........eeeeeeee crtan ipol

TinyGiant

што сакам
Член од
9 април 2008
Мислења
236
Поени од реакции
3
како помал ми беа интересни (можда), ама сеа не можам да ги глеам.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кловновите ги мразам, прават дебилни заебанции за тоа да насмее некој стварно треба да е или напушен или на нешто потешко.

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
КЛОВН- БЕЗВЕЗНА РАБОТА

Kajgana Shop

На врв Bottom