Клише реченици кои сите ги мразиме

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Кога рандом фаца, што не ми е толку блиска во животот, онака познаник, ќе ме сретне на улица и првото нешто што ќе ме праша е:

"Кај идеш?" па после "Ново шо има?"

Па добро бе, немаат осет луѓево, што к*р те боли кај идам, толку да не знаеш на кој какви прашања се поставаат. Или ај, онака рандом, да лупнат некоја излитена фраза колку да се каже нешто...
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 17:21 ---
„И друго што ќе кажеш?“
Да да, ова опасно пизди..
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 17:30 ---
Имаш и верзија три каде сам си одговара
Што праиш како си добар си.
Хахахахахахахаххаха :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ова "слатки маки" почесто го начекувам и навистина е иритирачко и глупо :tapp:

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
"Зашо немаш дечко?...Абе ај ќе си најдеш не се секирај, ка најмалко очекуваш тогај"- Поглупо прашање, здраве! Шо бива ако некој нон стоп очекува? :D
"Ама ти изгледа ного избираш"-Зашо да не избирам ка ми се може?
"Само мисли си позитивно и се ќе биде во ред"-Ако беше така, ного работи ќе беа у ред!

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Oкеј, ќе ги поделам во 2-3 категории-
Категорија 1: Кога свирам гитара.
*свирам мадафаќин тешки солажи*
*ме стопират*
-Ајд исвири ја *турбофолк песна*, не ми се прави овде ГИТАРИС.(да без т)
-Е шо знаеш песни шо никој не ги знае. Јес офкорс, си свирам за мој мерак, не за твој.
-Брат, не те бива. Епа шо си дошол да ме слушаш, а тоа ми го имаш кажано 10000000 пати?
-А, ти незнаеш по ноти да свираш? Незнам, а несакам ни да знам.
Категорија 2: Компјутери
Брат, имам проблем со компјутерот.. Океј имај, кој ти брани.
Ќе ми го форматираш компјутерот? Да, ќе ти го форматирам за едни истоени наполитанки и бесплатно такси до дома. Само тоа ми е важно во моментот, ништо друго!
Абе дај некој антивирус. Незнам шо им е тешко да изгуглат -free antivirus download-.
Он/а:Брат имам проблем со компјутерот.
Јас: Шо му е?
Он/а:Незнам.
Да, јас сум Нострадамус, сега ќе предвидам шо ти е проблемот на компјутерот. Немора ништо да ми кажеш.
Он: Абе, брат зошто не ми ја отвара ФИФА 2012?
Јас: Колку години ти е компјутерот?
Он: 8 години, или 9. Мош и 10 години. ОД КАЈ ДА ЗНАМ.
Е шо ти очекуваш на праисториски компјутер да играш Фифа2012?
...абе мене не ме занимат тие компјутерски глупости.. Да, мене ме занимат и сега јас сум ти техничка подршка.
Абе од каде знаеш толку? Абе има една страна Google се вика, од таму знам се.
*пред да му форматирам компјутерот*
Јас:Се да ти избришам или?
Он/а: Да, се.
*после форматирањето*
Oн/а: А кај ми се сликите?
Абе сликите ти се у пичку матер па лево, па рече се да избришам.
Абе брат, бавен ми е компјутерот. Еве сега ќе дојдам јас, ќе ти го убрзам беспари, ќе ти ја сменам РАМ плочката од 256мб со 2гб, и процесорот ќе ти го сменам, сега ќе ти го убрзам твојот праисториски компјутер.
Категорија 3: Обични муабети
*доаѓам дома*
Мама: Кај беше?
Јас: Во *локалот кај што сум бил*.
Мама: Со кој?
Јас: Со *тој шо сум бил*.
Мама: Шо пиеше?
Јас: *тоа што пиев*.
Мама:Да не правеше глупости?
Јас: Не.
Мама: Добро.

Тоа што ќе ми го речат го правам (првата реченица), а после неколку недели ми се враќа со 2рата реченица.

Земи јади, слаб си.
Не јади толку многу, дебел си.

Излези надвор малце.
Што толку се задржуваш надвор?

Спиј повеќе!
Е шо сега ми стануваш у 2 саатот, попладне?

Фрази шо ме замарат:
Tи се седиш дома!
Излези малце!
Дојди си дома!
Шо гледаш?
Да бев на твое место..
Не се замарај со компјутери..
Зашо немаш женска?

... to be continued

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
se ubavam od pisanje da ne vi pisuvam de ... cel referat kaj si deka si da dojdam da vidime toa kako ke go napravime i ova i ona ... a toj tuka sam ti deka si ... lele umrev ej

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Најјако е кога ќе одиш по роднини со кои не си се видел некое време и теткиците посебно кога ќе почнат да пискаат „Леле колку си пораснал“... „Оти не ни доаѓаш почесто“, па уште ќе почнат да те штипат по образи додека не ти ги искорнат... Аууууу морници.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
-Од кај си?
-Од .....(вашето место каде што живеете го кажувате)
-Ејј а го знаеш....(некој небитен за тебе и за него ама да се најдете у муабет и у меѓувреме ти ја објаснува цела негова историја да се досетиш на него)
- (ти не се досетуваш и му кажуваш клише муабет) НЕ ГО ЗНАМ АМА ДА ГО ВИДАМ СИГУРНО ГО ЗНАМ.

Е сеа присуствував на еден муабет коа се погоди да го знае тој човек од прва рака и му вика ДА ГО ЗНАМ,ЗАШТО?
Човеков се збуни на експресноста дека го знае па не знаејќи зашто уопште го почнал тој муабет му вика Е ПА ПОЗДРАВИ ГО:pos::tapp:Дебилизам:)

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
-Од кај си?
-Од .....(вашето место каде што живеете го кажувате)
-Ејј а го знаеш....(некој небитен за тебе и за него ама да се најдете у муабет и у меѓувреме ти ја објаснува цела негова историја да се досетиш на него)
- (ти не се досетуваш и му кажуваш клише муабет) НЕ ГО ЗНАМ АМА ДА ГО ВИДАМ СИГУРНО ГО ЗНАМ.

Е сеа присуствував на еден муабет коа се погоди да го знае тој човек од прва рака и му вика ДА ГО ЗНАМ,ЗАШТО?
Човеков се збуни на експресноста дека го знае па не знаејќи зашто уопште го почнал тој муабет му вика Е ПА ПОЗДРАВИ ГО:pos::tapp:Дебилизам:)
смешки.. ама жива вистина :pos::pos::pos::pos::pos:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
смешки.. ама жива вистина :pos::pos::pos::pos::pos:
Па нели:pos:
А најако е кога некој е од друг град а не е Скопје па ќе се налути и ќе му рече "Ејј па не го знам бе знаеш колкав е Прилеп не е баш мал не се знаеме сите меѓу себе како што мислиш":)

Kajgana Shop

На врв Bottom