Клише реченици кои сите ги мразиме

Член од
15 јуни 2011
Мислења
62
Поени од реакции
14
Што има ново? А само една недела се знаеме знам некогаш на ова да искоментирам ти незнаеш ни старо за ново прашуваш :p hahaha

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Хелллоуууу..кај сии. :facepalm:

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Верзија два : Шо прајш бе? - Еве!
верзија 3:
Што правиш?
- Добро еве! :pos:
и до пред некој ден од кожа се вадев додека гледав преживеан и ќе ја слушнев Мартина кравата со она нејзиното ЧЕ ЈЕ ЈЕ :facepalm:

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Да не расипувам забава ама баш ме интересира, има ли реченица која не ја мразите? Па да му е страв на човек муабет да направи со вас бе :D.

Рачунајте ова за матурска е, ќе проба ли некој да опише како изгледа муабет меѓу двајца без употреба на „клише реченици кои сите ги мразиме„.:D.
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 20:07 ---
Да не расипувам забава ама баш ме интересира, има ли реченица која не ја мразите? Па да му е страв на човек муабет да направи со вас бе :D.

Рачунајте ова за матурска е, ќе проба ли некој да опише како изгледа муабет меѓу двајца без употреба на „клише реченици кои сите ги мразиме„.:D.

П.С. Иначе супер тема, откорнав од смеење (y)

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
баба ми порано додека беше жива секој ден секое станување:
ааа се наспа а... и сонуваше нешто... како спиеше... уште очи не сум отворил таа и сеа што ке јадеш а.. што да ти спремам на брзина ајде ајде мора да јадеш...

комшијава:
ооо комшо ај добро утро/ден/вечер зависи како си добар си? дома све живи здрави весели? ако ако само напред
и кога ја ке го прашам а ти како си?
добивам фантастичен одговор ЕЕЕ И ЈА

и последно најтазе од саботата од свадба една госпоѓа честиташе брак:
ааа среќен брак и све све најубао се глеа уште од влез убао свадбичево па ај догодина деца... го тапша младоженецот по рамо... зетко догодина вака и за крштевки па и на нив да дочекаме да им играме на свадба... госпоѓава 60-65 год... а невестата оперирана од карцином на матка..

и затоа од секогаш ме иритирало и ке ме иритира муабет од типот догодина деца, ајде кај се децата, работите ли на случајот....

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ќе дојдат и моите 5 минути .... :eek:
Како е ?
Што праеш ?
Кога доаѓaм дома стандарт прашање : ... Абе стигна ? :tapp:
Легна да спиеш ?
Земи учи ...
Ново/старо ?

P

puppete dolly

Гостин
коментар на слика од некоја матурантка: права лепотица!честито матура и поздрав до мама... (n) иначе кај нас во Битола,реченица шо неможам никако да ја поднесам ми е..ете се грозам дури ја пишувам... : КААААЈ СИ БЕ СИНКАА? или СИнееее...:mad:

O

< O >

Гостин
коментар на слика од некоја матурантка: права лепотица!честито матура и поздрав до мама... (n) иначе кај нас во Битола,реченица шо неможам никако да ја поднесам ми е..ете се грозам дури ја пишувам... : КААААЈ СИ БЕ СИНКАА? или СИнееее...:mad:
И Источна Мак. го користат тоа синка/братче!!! EW

P

puppete dolly

Гостин
И Источна Мак. го користат тоа синка/братче!!! EW
Многуу ми е одвратно..глеаш некој брич..се дери оддалеку..АБЕЕ КААААЈ СИ СИИНКАА..ШО МИ ПРАЈШ СИНЕ,АРЕЕЕН СИ? :sick:

Kajgana Shop

На врв Bottom