Клише реченици кои сите ги мразиме

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Секогаш кога ќе дадам мислење за фудбал (за било кој спорт, actually) со кое некој не се согласува:

“Што може жена да каже...“
“Жени и фудбал..“
“Ај иди во шопинг“
Реакцијата ми е или вака:

или вака:

Не се согласувај до утре, побиј ме со аргументи, ич не ми е гајле, ама не играј на карта пол, педерски е.:mad:

... моето најомразено прашање:

“А кој ти е најубав?“ :vozbud::vozbud:
Мојата реакција е следната:

Баба ми е најубава, е*ате тоа...:mad:

И се разбира неизбежното:

“Женско си.“
“Женско си.“
“Женско си.“
“Женско си.“
“Женско си.“

Стварно? Женско сум? Фала ти за прекрасното просветлување! Никогаш немаше да сфатам дека сум женско да не ми кажеше...:vozbud::vozbud:

Е па извинете што мајка ми ме родила женско, да му се сневиди, не сте го измислиле вие лично фудбалот, па секогаш со ароганција така да се понашате. Ај ако не да си пресадам пенис за да можам да зборувам за спорт. А не сум феминист, жими мајка не сум. Ама кога ќе ги чујам горенаведените муабети, стварно ми доаѓа нагон да треснам некого и тоа вака:

или па вака:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Ko ke одев в село секо 2 шо ке го сретнев
А ти чив си??

Абе не срами се шо се срамиш!!!
Абе кој се срамит ако не прам муабет не значит дека се срамам:mad:

Леле ова првото кога ќе ми го речат ми иде да му стегнам еден бокс и после и тој да не знае чив е ебати простите.Ми иде некој така на 35-40год и ми вика дечко чив си бе ти.Го гледам ја o_O и молчам и после ми вика ало тебе те прашав му се вртам и му велам кога ќе дознаеш чив си ти тогаш ќе ти кажам ја чив сум и човеков остана :confused: и никогаш повеќе не ме прашува додека јас ја користам секоја прилика да го прашам абе чиче чив си ти:pos:Еднаш фати да трча кон мене со намера демек да ме тепа но уште нестигнат доби повратна и куп доле.Па после почнал да се распрашува за мене и дознал кај живеам и пошол дома на моите да им писка и ми се јавуваат мене на моб ми вика таткоми дојди на секунда до дома ми требаш нешто.Одам јас без да знам и ко ќе видам на врата тој се дере на моите.Ме гледа мене и уште посилно вика.Кога сум го фатил за врат туркање на земја оп сите комшииве кај мене пред двор да гледаат па после да имаат тема за разговор во следните недела дена.Ај си викам се собра многу народ не го тепам после ќе го зафркаваат а он има две деца.И после тоа секој што ќе го сретна на улица го зафркава со тоа Чив си бе ти?:pos:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
И се си кажавте убаво шо вие клише и така натака хахах , па сите овие реченици можеби и вие ги користите а и ги користите ретко скоро ич кој ке ви се обрати со бон-тон или да биде претпазлив да баш знае што ви пречи:P а и ако го нема тоа клише во секојдневието животот ке биде досаден :sneaky:

V

Vollstandig

Гостин
Ko ke одев в село секо 2 шо ке го сретнев
А ти чив си??

Абе не срами се шо се срамиш!!!
Абе кој се срамит ако не прам муабет не значит дека се срамам:mad:
Шо не му ја опри една да му'и окршиш плејќите, ебаму стопанката.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 02:06 ---
Си доагам дома и некој од домашните:
-Си дојде?
-Не надвор сум :facepalm:
Прашањето вреди за сите пари,али одговорот е бесценет,кој и да го дајш. И онака потврдуваш дека си дошол, во случај на привидение, сторение, или некое сениште да не произлези од зад куќи.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И се си кажавте убаво шо вие клише и така натака хахах , па сите овие реченици можеби и вие ги користите а и ги користите ретко скоро ич кој ке ви се обрати со бон-тон или да биде претпазлив да баш знае што ви пречи:P а и ако го нема тоа клише во секојдневието животот ке биде досаден :sneaky:
Никој де не вика дека ние не ги користиме овие реченици, побогу, затоа се викаат клише, пошо сите ги користат.
Ако имаш некоја клише реченица да споделиш, сподели, ако не, не оди оф-топик.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Никој де не вика дека ние не ги користиме овие реченици, побогу, затоа се викаат клише, пошо сите ги користат.
Ако имаш некоја клише реченица да споделиш, сподели, ако не, не оди оф-топик.
(off-topik) koa ke mi kaze nekoj deka odam prekuklise mie recenicata:mad::P

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Леле ова првото кога ќе ми го речат ми иде да му стегнам еден бокс и после и тој да не знае чив е ебати простите.Ми иде некој така на 35-40год и ми вика дечко чив си бе ти.Го гледам ја o_O и молчам и после ми вика ало тебе те прашав му се вртам и му велам кога ќе дознаеш чив си ти тогаш ќе ти кажам ја чив сум и човеков остана :confused: и никогаш повеќе не ме прашува додека јас ја користам секоја прилика да го прашам абе чиче чив си ти:pos:Еднаш фати да трча кон мене со намера демек да ме тепа но уште нестигнат доби повратна и куп доле.Па после почнал да се распрашува за мене и дознал кај живеам и пошол дома на моите да им писка и ми се јавуваат мене на моб ми вика таткоми дојди на секунда до дома ми требаш нешто.Одам јас без да знам и ко ќе видам на врата тој се дере на моите.Ме гледа мене и уште посилно вика.Кога сум го фатил за врат туркање на земја оп сите комшииве кај мене пред двор да гледаат па после да имаат тема за разговор во следните недела дена.Ај си викам се собра многу народ не го тепам после ќе го зафркаваат а он има две деца.И после тоа секој што ќе го сретна на улица го зафркава со тоа Чив си бе ти?:pos:
Мене ко ке ми прашаа ми идеше

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
синкаа... втф? ептен се нервирам некој ко ке го употребува...

или пак ко ке ми рече некој од западна македонија "шо се разбираш ти од источна си'' ... не ме нервира толку второво ама шо ние да не сме од друга планета? :P

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Клише муабет, не само клише, туку непријатен муабет ми е кога мајка ми ќе сретне пријател и пријателка и ќе се свртат накај мене и мајка ми ќе праша: Ти текнува ли на тој и тој, тогаш таму и таму? И јас пропаѓам во земја, тоа било пред 15 години, јас шо се вика уште бебе сум била, кај ќе ми текне сеа на таа личност. И јас непријатно ќе се насмеам и ќе кажам не, ама толку незгодно ми паѓа у пм...:unsure:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Идам по улица и прашуваат што правиш?

-Па веројатно одам по улица...:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom