Клише реченици кои сите ги мразиме

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Што има ново? А само една недела се знаеме знам некогаш на ова да искоментирам ти незнаеш ни старо за ново прашуваш :p hahaha

Верзија два : Шо прајш бе? - Еве!
верзија 3:
Што правиш?
- Добро еве! :pos:
и до пред некој ден од кожа се вадев додека гледав преживеан и ќе ја слушнев Мартина кравата со она нејзиното ЧЕ ЈЕ ЈЕ :facepalm:

Да не расипувам забава ама баш ме интересира, има ли реченица која не ја мразите? Па да му е страв на човек муабет да направи со вас бе :D.

Рачунајте ова за матурска е, ќе проба ли некој да опише како изгледа муабет меѓу двајца без употреба на „клише реченици кои сите ги мразиме„.:D.
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 20:07 ---
Да не расипувам забава ама баш ме интересира, има ли реченица која не ја мразите? Па да му е страв на човек муабет да направи со вас бе :D.

Рачунајте ова за матурска е, ќе проба ли некој да опише како изгледа муабет меѓу двајца без употреба на „клише реченици кои сите ги мразиме„.:D.

П.С. Иначе супер тема, откорнав од смеење (y)

Ќе помине.
tumblr_m4ry9pF7Ll1qesyrj.gif

баба ми порано додека беше жива секој ден секое станување:
ааа се наспа а... и сонуваше нешто... како спиеше... уште очи не сум отворил таа и сеа што ке јадеш а.. што да ти спремам на брзина ајде ајде мора да јадеш...

комшијава:
ооо комшо ај добро утро/ден/вечер зависи како си добар си? дома све живи здрави весели? ако ако само напред
и кога ја ке го прашам а ти како си?
добивам фантастичен одговор ЕЕЕ И ЈА

и последно најтазе од саботата од свадба една госпоѓа честиташе брак:
ааа среќен брак и све све најубао се глеа уште од влез убао свадбичево па ај догодина деца... го тапша младоженецот по рамо... зетко догодина вака и за крштевки па и на нив да дочекаме да им играме на свадба... госпоѓава 60-65 год... а невестата оперирана од карцином на матка..

и затоа од секогаш ме иритирало и ке ме иритира муабет од типот догодина деца, ајде кај се децата, работите ли на случајот....

Ќе дојдат и моите 5 минути .... :eek:
Како е ?
Што праеш ?
Кога доаѓaм дома стандарт прашање : ... Абе стигна ? :tapp:
Легна да спиеш ?
Земи учи ...
Ново/старо ?

коментар на слика од некоја матурантка: права лепотица!честито матура и поздрав до мама... (n) иначе кај нас во Битола,реченица шо неможам никако да ја поднесам ми е..ете се грозам дури ја пишувам... : КААААЈ СИ БЕ СИНКАА? или СИнееее...:mad:

коментар на слика од некоја матурантка: права лепотица!честито матура и поздрав до мама... (n) иначе кај нас во Битола,реченица шо неможам никако да ја поднесам ми е..ете се грозам дури ја пишувам... : КААААЈ СИ БЕ СИНКАА? или СИнееее...:mad:

И Источна Мак. го користат тоа синка/братче!!! EW

И Источна Мак. го користат тоа синка/братче!!! EW

Многуу ми е одвратно..глеаш некој брич..се дери оддалеку..АБЕЕ КААААЈ СИ СИИНКАА..ШО МИ ПРАЈШ СИНЕ,АРЕЕЕН СИ? :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom