Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
14 август 2022
Мислења
1.378
Поени од реакции
1.695
Јокич да не направи трипл дабл. Не знам каде го има ова и колку е коефициентот, но е зицер на деценијата.
То е проблемот што го нема. Човекот игра за забава нема потреба да го хејташ. И ти да не си распаднат коцкар би опалил рандом тип само за да ја пратиш утакмицата.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.102
Поени од реакции
1.664
Јокич да не направи трипл дабл. Не знам каде го има ова и колку е коефициентот, но е зицер на деценијата.
Jas ti davam 2 koef. Inace koeficientot e 1.80 za da NE napravi triple double.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Прегледај го приврзокот 436524

Се да ви ебам Баерн, на сите на жените да и га набодам, почнувајќи од Милер кој како стара баба трча, крв да серете :mad:
Screenshot_20241127-004505_Gallery.jpg
Ја на Сити умрениве све по список...и да биде уште посмешно, планирав овие 4 да ги играм само на голови 1+ прво и 3+ на крај па као да не ме заебе некоја уште на полувреме ги сменив вака...и гледав и само Т1/Т2 3+ така беше 9 коефициент а вака 10.5 и ги оставив вака, и онака си викам нема сигурно до 3-3 да иде некоја од овие, и еве ја, се замарам со Барса таа у последна минута ми ја дава и у истиот момент овие гревовиве како успеаа од 3-0 3-3 не знам...:jajce::bravobe:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.597
Прегледај го приврзокот 436524

Се да ви ебам Баерн, на сите на жените да и га набодам, почнувајќи од Милер кој како стара баба трча, крв да серете :mad:
Прегледај го приврзокот 436530
Ја на Сити умрениве све по список...и да биде уште посмешно, планирав овие 4 да ги играм само на голови 1+ прво и 3+ на крај па као да не ме заебе некоја уште на полувреме ги сменив вака...и гледав и само Т1/Т2 3+ така беше 9 коефициент а вака 10.5 и ги оставив вака, и онака си викам нема сигурно до 3-3 да иде некоја од овие, и еве ја, се замарам со Барса таа у последна минута ми ја дава и у истиот момент овие гревовиве како успеаа од 3-0 3-3 не знам...:jajce::bravobe:
Ова е една од причините зошто избегнувам во последно време да играм спортска.

Kajgana Shop

На врв Bottom