- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.750
- Поени од реакции
- 4.696
Neli odmaras?Treba da e utakmica na epten mnogu poeni, uplativ 248.5+ 1.90
Neli odmaras?Treba da e utakmica na epten mnogu poeni, uplativ 248.5+ 1.90
Odmaram od jaki vlogovi, nokjna ptica sum mora nesto da se prati... uplativ za 100 evra neka trcaat.Neli odmaras?
Очекувам Попович да ги стегни на домашен терен и да изиграат поцврсто зошто имаат изгубено премногу и ова му е шанса да ја прекинат серијата. Во ран енд ган губат со многу разлика. А и очекувањата не излегуваат секогаш.Treba da e utakmica na epten mnogu poeni, uplativ 248.5+ 1.90
Ti si Ali Baba od prikasnine so 40te razbojnici... Imas od negde najdeno planina so bogatstvo i samo pukas pari na kladža.. Drugo objasnuvanje nema..Odmaram od jaki vlogovi, nokjna ptica sum mora nesto da se prati... uplativ za 100 evra neka trcaat.
Batka jas sum vetar vo magla.Ti si Ali Baba od prikasnine so 40te razbojnici... Imas od negde najdeno planina so bogatstvo i samo pukas pari na kladža.. Drugo objasnuvanje nema..
Што кур е ова бе, каква математика треба да се деси за да изгубат 6?
8.5 обична граница?? не знам бе, ова ми делува ко многу израмнета текма мене...
Особено 1.60 квота на -11.5 ми е зицер за посериозна уплата...
Не знам, ќе размислам, ама ваљда ќе ја играм дали сингл, дали ќе најдам нешто за дабл, не знам, ама еве да се консултирам со други дегенерици ко мене![]()
Каков 1 бе Звезда се папаци невидени.Таа е 2ка Ефес добива и Ларкин плус кошеви.Вечер Црвена Ѕвезда треба да биде кецина а?
Фленсбург 1 1.37
Алтернативна граница бе умрен.sto igra e ova altl?
Така кажи бе брат, јас се залетав на кец поради домашниот терен.Каков 1 бе Звезда се папаци невидени.Таа е 2ка Ефес добива и Ларкин плус кошеви.
Заебано е што без центар ќе бидат Ефес Анте Жизич е аут ,незнам кој ќе игра како негова замена.
Абе домаќин е да јака публика ама слаби резултати,а на хартија добар тим,најдобро не ја играј ич.Така кажи бе брат, јас се залетав на кец поради домашниот терен.
Фала