Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.883
- Поени од реакции
- 23.343
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рокај братеПрашање за НФЛ пратачите у темава
Дали сум глуп што ми фаќа ептееен око Сиетл 2ка хендикеп утре?
Дури би рекол дека и 4.50 за двојка не е лошо, ама не сум до толку храбар да бркам изненадување.
Ама мислам се сосема солидна екипа што би требало да се носат 4/4 со Далас, што баш мислам на ваква утакмица ќе се потсопнат. Ако доминираат и тука, супер, секоја им чест, по легитимни се од што мислев...
Ама... 8.5 обична граница?? не знам бе, ова ми делува ко многу израмнета текма мене...
Дури се мислам јако да влезам со различни влогови на -5.5, -8.5 и -11.5 двојка.
Особено 1.60 квота на -11.5 ми е зицер за посериозна уплата...
Не знам, толку ми изгледа првилечно се ова што мора да прашам колку сум глуп што олку ме привлекува?
А и границиве се нелогични. 5.5?????? Што кур е ова бе, каква математика треба да се деси за да изгубат 6? Или ќе изгубат со 7 или 4... (ок, добро, знам, 13-7, 23-17 и слично, ама не знам бе, ретко гледам 5.5 граница да има..)
Не знам, ќе размислам, ама ваљда ќе ја играм дали сингл, дали ќе најдам нешто за дабл, не знам, ама еве да се консултирам со други дегенерици ко мене![]()

Утре Манчестер е убава двојка. Само дефанзивата да не им се избламира. 2.5 квота и те како е привлечна.
Ако е могуче да се престане сакам и ја.Odluciv nema povekje da se kladam/kockam... barem eden period da pauziram... vreme e za promena dosta bese ova ne me vodi nikade osven vo propast... bezveze izgubeno vreme, pari i zdravje...

На какви убави парови денес ти филипинци играш во 9 сабајлеSto ubavo mi go dade tiketot so 10k 154k.
Ne bev trezen sabajlevo, me ponese adrenlinot i site gi staviv na filipincite.
Trebase da iskuliram malku no toa e sto e, ako ne bev masko ke bev zensko.

На какви убави парови денес ти филипинци играш во 9 сабајле![]()
Те сваќам и јас летам така, ама убава пара им зема 160к не е малку ако ти факала око толку барем 30/40к да си ја пуштел ,па на спиење и со мирна глава после ќе си имал за игра 120к што е супер,ајде олади глава да си здрав и жив тоа е важно батали комар.Toa e, se zakopav od sabajle a nagraden bev so ubava dobivka, trebase da izladam jajca... ke pauziram mn sum vo minus konstantno.

Сан Антонио - Атланта 1, 3.15