B
BigMac
Гостин
Оклахома е со подобар скор во меѓусебни од Далас со исто победи/порази Оклахома ќе заврши пред нив.Oklahoma nokjeska izgubija protiv GSW, Dallas ako pobedat vecer fakjaat Play in
Оклахома е со подобар скор во меѓусебни од Далас со исто победи/порази Оклахома ќе заврши пред нив.Oklahoma nokjeska izgubija protiv GSW, Dallas ako pobedat vecer fakjaat Play in
Oklahoma ke izgubi na barem edna od narednite 2 utakmici protiv Juta i Memfis.Оклахома е со подобар скор во меѓусебни од Далас со исто победи/порази Оклахома ќе заврши пред нив.
Mislis deka Memfis tuku taka ke im ja pusti utakmicata i ke im pokloni Play in na Oklahoma ?Оклахома утре игра против Јута во гости ,Јута ќе излезе без тројцата најдобри играчи, ќе чекам коефициенти ако за Тандер даваат над 1.5 утре ќе уплатам 150000 на Оклахома 2ка.Последно коло Тандерс играат дома,тогаш се ќе биде решено на врвот на западна конференција и Менфис како втори ќе ги одмара цел прв тим, а Оклахома ќе биде желни за победа ќе ги прегазат.Веќе ништо не зависи од Далас се зависи од Тандерс ако тепаат со Јута утре а ќе тепаат во гости 100%се како 10ти во плеј ин.
Ќе правиме муабет.Зашто да играат и да ризикуваат повреди да се повреди некој пред плеј офф,нема да им ја пуштат ќе излезат со втор тим.Ти следиш нба треба да ги разбираш работите.Mislis deka Memfis tuku taka ke im ja pusti utakmicata i ke im pokloni Play in na Oklahoma ?
Zasto da odmaraat igraci Memfis koga playoffot pocnuva za 10 dena... imaat vreme da odmorat nema da se shtedat protiv Oklahoma
Jas nema da ja igram cist 1 tuku so hendikep -4.5.-5.5.А зш да тепа Далас тогаш? Сакраменто нема да одмара, исто како Мемфис.
1.4 квота
Досаден си како мува со ова местенкиве веќе, секоја утакмица за тебе е местенаКолку само Сакраменто им ја пушти на Далас... Цела текма води Сакраменто, последни 5 мин овие пресврт...
Јас кога ти викам дека екипи со загарантирани сигурни места во плеј офф ќе одмараат играчи ти контра ми идеш,исто ќе биде последно коло ОКЦ МенфисVecer Klivlend ja odmara cela prva petorka
Orlando igraat doma bi trebalo da pobedat so osnovniot hendikep -8.5 1.90