Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Оклахома е со подобар скор во меѓусебни од Далас со исто победи/порази Оклахома ќе заврши пред нив.
Oklahoma ke izgubi na barem edna od narednite 2 utakmici protiv Juta i Memfis.

Dallas sigurno ja dobivaat poslednata utakmica doma protiv Spurs 1.05 koef ke bide kecot.
Prasanje e samo dali mozat da ja dobijat ovaa vecer i narednata doma protiv Bulls.
Ke gi dobijat site 3 utakmici.

B

BigMac

Гостин
Оклахома утре игра против Јута во гости ,Јута ќе излезе без тројцата најдобри играчи, ќе чекам коефициенти ако за Тандер даваат над 1.5 утре ќе уплатам 150000 на Оклахома 2ка.Последно коло Тандерс играат дома,тогаш се ќе биде решено на врвот на западна конференција и Менфис како втори ќе ги одмара цел прв тим, а Оклахома ќе биде желни за победа ќе ги прегазат.Веќе ништо не зависи од Далас се зависи од Тандерс ако тепаат со Јута утре а ќе тепаат во гости 100%се како 10ти во плеј ин.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Оклахома утре игра против Јута во гости ,Јута ќе излезе без тројцата најдобри играчи, ќе чекам коефициенти ако за Тандер даваат над 1.5 утре ќе уплатам 150000 на Оклахома 2ка.Последно коло Тандерс играат дома,тогаш се ќе биде решено на врвот на западна конференција и Менфис како втори ќе ги одмара цел прв тим, а Оклахома ќе биде желни за победа ќе ги прегазат.Веќе ништо не зависи од Далас се зависи од Тандерс ако тепаат со Јута утре а ќе тепаат во гости 100%се како 10ти во плеј ин.
Mislis deka Memfis tuku taka ke im ja pusti utakmicata i ke im pokloni Play in na Oklahoma ?
Zasto da odmaraat igraci Memfis koga playoffot pocnuva za 10 dena... imaat vreme da odmorat nema da se shtedat protiv Oklahoma

B

BigMac

Гостин
Mislis deka Memfis tuku taka ke im ja pusti utakmicata i ke im pokloni Play in na Oklahoma ?
Zasto da odmaraat igraci Memfis koga playoffot pocnuva za 10 dena... imaat vreme da odmorat nema da se shtedat protiv Oklahoma
Ќе правиме муабет.Зашто да играат и да ризикуваат повреди да се повреди некој пред плеј офф,нема да им ја пуштат ќе излезат со втор тим.Ти следиш нба треба да ги разбираш работите.

Член од
4 април 2023
Мислења
13
Поени од реакции
12
Barcelona Real Madrid 1X
Telekom Bonn Strasbourg > 80.50 l
Автоматски споено мислење:

Leipzig RB :B. Dortmund : GG

Winnipeg Jets: Calgary Flames
>5.50

Последно уредено:
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.562
Поени од реакции
4.366
Колку само Сакраменто им ја пушти на Далас... Цела текма води Сакраменто, последни 5 мин овие пресврт...

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.679
Поени од реакции
4.073
Колку само Сакраменто им ја пушти на Далас... Цела текма води Сакраменто, последни 5 мин овие пресврт...
Досаден си како мува со ова местенкиве веќе, секоја утакмица за тебе е местена

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Бадоса 2:0 1.75, поклон.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
Дончич 29 коша до 3/4 и така останал, да му ебам јас на него таа за рака шо ја шета ти ебам тоа балканецот на хартија само.

И Леброн го имав 25.5+, имаше само 2 коша на полувреме и исклучив да не се замарам. Сега проверувам братот во второ протнал уште 31. Само на глупиот словенец за сериозни пари, никад да не освои ти ебам лебарот дебел засмрден.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Vecer Klivlend ja odmara cela prva petorka
Orlando igraat doma bi trebalo da pobedat so osnovniot hendikep -8.5 1.90

B

BigMac

Гостин
Vecer Klivlend ja odmara cela prva petorka
Orlando igraat doma bi trebalo da pobedat so osnovniot hendikep -8.5 1.90
Јас кога ти викам дека екипи со загарантирани сигурни места во плеј офф ќе одмараат играчи ти контра ми идеш,исто ќе биде последно коло ОКЦ Менфис

Kajgana Shop

На врв Bottom