Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.082
Nemas pari da uplatis.
Na 5 evra uplakjas sportska mozebi ponekogas stavas 10. Jas po tolku pari na slucajni minuvaci im davam da im se najdat.
Краљу, моментално можам да си дозволам да уплатам и 200, и 300 и 500 евра на тикет.
НО, ГОЛЕМО НО, за разлика од тебе јас играм 1 до 2 тикети неделно кога има Евролига, чисто заради забава и да ми е поинтересно додека гледам кошарка.
А ти, ти си малоумен патолошки коцкар и пропалица, кој ако не уплати 3 до 5 тикета на дневно ниво ќе се поремети, АКО ВООПШТО МОЖЕ ПОВЕЌЕ ОД ОВА колку си моментално пореметен.
#НИСМОИСТИ

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.953
Негови пари, шо сака ќе им прави. Илз заработува дневно колку што вие сиротници овде не заработувате ни месечно, голем кур ако стави 200 евра на спортска.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Kralju,maloumen,patoloski kockar, propalica i poremeten.

Dobar recnik alal da ti e, vaka mozes da mi se obratis samo preku Internet vo zivo ni eden od ovie zborovi nema da mi izgovoris 100%.

Temava e za kladenje nema mesto za vakvi tipcinja koi upagjaat da provociraat.
Mozel da si dozvoli 200-300-500 evra uplata no, golemo NO, bla bla bla sepak ne mozel da si dozvoli.
Drugar igraj ako sakas i na edno evro ne me interesira samo nemoj da provociras mnogu koga za mene si 0 vo kladenje i basket.
Автоматски споено мислење:

Илз заработува дневно колку што вие сиротници овде не заработувате ни месечно,
Ne gi lazi lugjeto brat, rabotam moleraj i privatno prozori cistam, tesko se vrzuva kraj so kraj.
Автоматски споено мислење:

Vecer Gran Canaria hendikep 1 -12.5 1.90

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.953
Да му влезеше Ембид и ќе имаше екстра викенд, не дека и така не беше добро.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Да му влезеше Ембид и ќе имаше екстра викенд, не дека и така не беше добро.
Izleze od igra poslednite 4 minuti toa e, utakmicata bese gotova 20 razlika za Baksi.
Da doigrase uste 4 minuti sigurno ke stavese uste 4 poeni.
Toa e.
I vaka sum vo kjar no 3.5k dobro ke mi dojdea.
Vecer nema NBA eden den pauza no zatoa utrevecer se igraat 13 utakmici vo edna nokj.

Kajgana Shop

На врв Bottom